MMS voedingssupplement verboden door NVWA

MMS kan leiden tot ernstige gezondheidsrisico’s.

MMS kan leiden tot ernstige gezondheidsrisico’s. De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) waarschuwt al sinds 2010 voor het voedingssupplement MMS. Maar de verkoop nam niet af. Daarom heeft de NVWA de verkoop van het voedingssupplement MMS verboden. Eerder verbood de NVWA producenten al te claimen dat het middel helende eigenschappen heeft.

Miracle Mineral

MMS wordt ook in de handel gebracht onder de namen Miracle Mineral Solution of Miracle Mineral Supplement of Master Miracle Solution. Het doel van het voedingssupplement is om verschillende ziekten te bestrijden.

MMS kan leiden tot acute en chronische gezondheidsrisico’s

De zogenoemde risicobeoordeling van de NVWA wijst uit dat het middel kan leiden tot acute en chronische gezondheidsrisico’s. Als mogelijke bijwerkingen noemt de NVWA onder meer ernstige vermoeidheid, buikpijn, ademhalingsproblemen, brandwonden in het maagdarmkanaal, nier- en leverfalen en lage bloeddruk.

Meer verantwoord voedingssupplementen kopen

Wil je meer verantwoord voedingssupplementen kopen ga dan naar een drogist. Ga gewoon naar het winkelcentrum in de buurt of koop bij een drogisterij online.

Vitamine supplementen bij de Online drogistereij

Eén gedachte over “MMS voedingssupplement verboden door NVWA”

  1. Ik gebruik zelf mms, ik had last van een hardnekkige schimmelinfectie, waarvoor ik reeds 1,5 jaar behandeld werd maar niets hielp. Ik ben MMS gaan gebruiken en binnen 3 weken wad ik klachten vrij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *