Calorie-arme pasta en rijst die glucomannan bevat

Calorie-arme pastaproducten

Glucomannan wordt verwerkt in calorie-arme pastaproducten. De verschillende  Slim Pasta’s zijn niet gemaakt van tarwe. Maar worden gemaakt van de wortel van de konjac plant (Glucomannan).  Daardoor is het volledig vrij is van gluten, koolhydraten, vet en suiker en bevat het veel vezels en mineralen.

Gewone pasta bevat ongeveer 400 calorieën per 100 gram. Pasta’s waarin glucomannan verwerkt is bevatten niet meer dan 10 tot 18 calorieën per 100 gram. Dergelijke pasta´s geven een vol gevoel geven en bevatten maar enkele calorieën.

Slim Pasta’s zijn erg snel en simpel klaar te maken en kunnen gebruikt worden zoals gewone pasta, noodles en rijst. Slim Pasta’s hebben een neutrale smaak en kunnen met alle soorten kruiden en saus op smaak gebracht worden.

Slim Pasta kopen

Slim Pasta is de merknaam waaronder Glucomannan calorie-arme pasta´s verkrijgbaar is (Raw Pasta).  Doordat zo´n  pasta de maag goed vult voorkomt het dat je te veel eet. Deze pasta’s bevatten geen vetten, suikers of gluten waardoor ze goed in verschillende diëten passen.  De Consumentenbond beoordeelt Slim Pasta als een goede vervanger van rijst, pasta of noodles . Slim Pasta is te koop bij de Online Drogist.

Slim pasta bereiden

Het bereiden gaat makkelijk. Alle varianten zijn al voorgekookt  en je kunt daarom binnen 2 minuten een heerlijke maaltijd klaar hebben. Slechts 1 tot 3 minuten verwarmen in de magnetron of in een pan met heet water. Of de pasta eventjes opbakken.  Daarna de overige ingrediënten toevoegen (die je normaal ook gebruikt) en de maaltijd is klaar. Advies is wel om 1 tot 2 glazen water te drinken bij de maaltijd. Dit staat ook vermeld op de verpakking. Dat drinken is nodig omdat de vezels in de darmen werken als een spons. De Slim-producten geven een verzadigd gevoel, zelfs 4 uur na de maaltijd. De Slim-producten  kunnen een prima vervanger zijn van normale rijst, pasta en noodles.  Tijdens een consumentenbond onderzoek wordt Penne – variant als een stuk minder smakelijk ervaren (te grote stukken, rubberachtig).  De andere varianten vindt men prima te eten.

Wil je slim pasta of slim rijst kopen ?
Dat kan prima bij de Online Drogist

Je kunt het ook bij Bol.com proberen. Maar let op , vaak wordt er een hoge prijs gevraagd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *