Welke bij Corona ondersteunende producten bij Online Drogist kopen?

Hulpmiddelen bij Corona

Alcohol bevattende spray of reinigingsdoekjes kopen.
Naast het wassen van de hand is er ook de mogelijkheid om handen te desinfecteren d.m.v. handalcohol. Handalcohol of alcoholgel gebruik je als er geen handenwasgelegenheid is. Bijvoorbeeld als je je neus gesnoten hebt en er is geen water en zeep in de buurt. Wrijf de handalcohol in tot je handen droog zijn in plaats van dat je je handen gaat wapperen. Als de alcohol in zijn geheel is verdampt, betekent dit dat het zijn werk goed heeft kunnen doen. Bij drogisterij.net zijn nog diverse corona-desinfectie, middelen te koop als ontsmettende zeep enreinigingsdoekjes, alcohol handgel enz.
Kijk hiervoor bij  Alcohol-bevattende-spray-of-reinigingsdoekjes-Bol

Koortsthermometer kopen
Op zich is een eenvoudige thermometer voldoende om je lichaamstemperatuur op te meten. Maar er zijn ook geavanceerdere functies mogelijk. Bij bol.com zijn diverse soorten thermometers te koop.

Handzeep kopen.
Zeep maakt het coronavirus kapot omdat het virus onder andere uit vette delen bestaat. Dus niet alleen het virus kapot maken maar ook virusresten wegspoelen is belangrijk. Gezien de drukte zijn sommige merken niet altijd te koop.
Een groot assortiment handzepen kun je onder andere vinden bij De online drogist. Waaronder veel vloeibare zeep in dispensers, maar ook vaste antiseptische zeep.

Desinfecterende handgel
Grote en kleine flessen. De kleinere flesjes zijn makkelijker mee te nemen voor onderweg.

Dettol hygiensiche doekjes
Dettol hygiënisch doekjes zijn handige doekjes voor onderweg. Je kunt hiermee bij het winkelen ook de handvaten van winkelmandje of winkelkar afnemen.

Paracetamol
Zowel vloeibare paracetamol als in tabletten. Ook voor kinderen bedoelde vloeibare paracetamol.

Vitamine C
Vitamine C bleek in onderzoek genezing bij andere soorten griep te versnellen.
Het is niet bekend of deze werking er ook is bij Corona. Maar voldoende Vitamine C ondersteunt wel algeheel de gezondheid.
Vitamine C kopen bij Bol.com
Vitamine C supplementen en Vitamine C bevattende pijnstillers bij de Online Drogist

Vitamine D
Vooral voor mensen ouderen belangrijk om hier voldoende van in voorraad te hebben, want dit ondersteunt het verkrijgen van stevige botten.  Ook wanneer je veel binnen moet zitten essentieel. Want het wordt alleen in zonlicht in ons lichaam aangemaakt.
Bij Bol vitamine D bestellen
Bij de Online Drogist vitamine D bestellen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *