Vitamines per post verkoopt natuurlijke vitamines, voedingssupplement en superfoods

Vitamines per post

Vitaminesperpost.nl  heeft heel eigen en goede samengestelde natuurlijke producten. En handig te bestellen, want ze zijn zo verpakt dat de producten door de brievenbus kunnen.

Vitaminesperpost.nl webshop levert natuurlijke voedingssupplementen.  Het bedrijf doet dat al sinds 2009.  Hun visie is dat zij er van uit gaan dat natuurlijke producten beter zijn voor de gezondheid. Daarom worden in hun producten zoveel mogelijk natuurlijke of natuuridentieke ingrediënten verwerkt. Bij natuurlijk geteelde producten worden geen pesticiden, herbiciden of fungiciden gebruikt in de teelt. Er worden steeds meer natuurlijk geteelde producten aangeboden.

Ook let men er bij Vitaminesperpost.nl op dat de producten veilig geproduceerd worden. En dat de producten aan diverse veiligheidsstandaarden voldoen. Zo worden bijvoorbeeld de ingrediënten altijd getest op onvolkomenheden. Daarnaast helpen zorgt me er voor dat de veiligheid van hun producten gewaarborgd wordt. Hierover kun je meer lezen op hun eigen website.

Momenteel verkopen ze 33 vitamines en kruiden en meer dan 800 voedingssupplementen.  Ook worden er vitaminecomplexen en vitaminecombinaties die actieve stoffen bevatten die elkaar onderling versterken. Dat is meestal effectiever dan een vitamine of voedingssupplement alleen. Het aanbod breidt zich snel uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *