50% Korting: Jungle Formula muggen Spray Maximum – 50% Deet

Gebruik in het buitenland (jungle) producten die DEET bevatten

DEET is de geelachtige olie diëthyltoluamide. Door jezelf met DEET in te smeren, kunnen muggen je niet meer ruiken en blijven ze weg. DEET werd ontwikkeld door het Amerikaanse leger en wordt tegenwoordig verwerkt in honderden producten. DEET is het sterkste insectenwerendmiddel voor de huid.

Er is niet alleen muggenspray met DEET, maar ook muggenolie, lotions, sticks (roller) en gels. Je kunt ook kleding of je klamboe impregneren met DEET. DEET houdt niet alleen muggen op afstand, andere insecten die op zoek zijn naar mensenbloed. Insecten zoals als teken, stekende vliegen, bloedzuigers, vlooien en mijten.

DEET wordt ook wel gecombineerd met andere geuroliën voor een nog betere werking.

Er bestaan verschillende percentages van DEET in anti-insect producten, waarvan een product met 50% DEET de langste bescherming biedt, tot wel 9 uur lang. 50%.  Een product met 50% deet is ideaal voor tropische, bosrijke gebieden en bij zoetwatergebieden en meren.

Muggen, teken en andere stekende insecten komen niet alleen voor in  exotische en warme plaatsen. Ze zijn te vinden over de hele wereld.
Jezelf beschermen tegen muggen en stekende insecten is ook buiten de tropen nodig.

Jungle Formula Spray Maximum is een krachtige anti-insecten spray

De Jungle Formula Spray Maximum is een krachtige anti-insecten spray die ideaal is voor op reis. Het beschermt tot 12 uur tegen muggen.  Bescherming tegen alle soorten muggen inclusief de Tijgermug.

De formule bestaat voor 50% uit DEET en dit is aangevuld met plantaardige extracten die samen muggen en insecten afstoten. Jungle Formula Spray Maximum is daarom ideaal voor op reis, ook in malaria gebieden.

Bestellen Jungle Formula 50% actie prijzen

Bij Drogist.nl Kun je alles van Jungle Formula bestellen tegen lage prijzen:

50% korting Jungle Formula Maximum Original Anti-Muggenspray 50%Deet 75ml
Sterke insectenspray bevat 50% Deet en geeft bescherming tegen alle soorten muggen (ook de  tijgermug) en bij andere stekende of bijtende insecten. Geschikt in gebieden die een verhoogd risico op malaria.

50% korting Jungle Formula Anti Muggenspray Maximum Roll On 50ml
Maximale bescherming tegen insecten, met 50% DEET, en bevat plantenextracten voor een maximale bescherming tegen muggen.
Bescherming tegen alle soorten muggen inclusief de Tijgermug en andere stekende of bijtende insecten. Ideaal voor tropische, bosrijke gebieden en in de omgeving van meren. Voor gebruik in gebieden met een hoog risico op malaria of andere door insecten overdraagbare ziekten.

50% korting Jungle Formula Strong Original Deet 20% Anti-Muggenspray 75ml
Spray tegen bescherming van muggen. Jungle Formula Strong Original 20% Deet biedt tot 6 uur lang bescherming tegen muggen en andere stekende of bijtende insecten. Ideaal te gebruiken in tropische of bosrijke gebieden, of in gebieden waar een verhoogde kans is op malaria of andere door insecten overdraagbare ziektes. Deze spray bevat IRF 3.

50% korting Jungle Formula Anti-Muggen Lotion Kids 125ml
Anti-insect lotion voor kinderen, speciaal ontwikkeld om de kwetsbare huid te beschermen.  Deze hypoallergene anti-insectlotion is niet vet en heeft een aangename geur. Geschikt voor gebruik in gebieden waar geen bekend risico is op malaria of andere overdraagbare aandoeningen door insecten. Deze lotion geeft de kinderen tot wel 6 uur bescherming tegen muggen en andere stekende of bijtende insecten. Gebruik Aanbrengen op de onbedekte delen van de huid. Geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar.

Indien uitverkocht ook te koop bij drogist.nl :

Hoe gebruik je een muggenspray met DEET

Het muggenspray met DEET( kan gel, olie, lotion of stick zijn) smeer je op de blote huid, die niet met kleding bedekt is. Je kunt ook je kleding of klamboe er mee besprenkelen. Niet vaker dan 1 maal per dag gebruiken. De verpakking goed sluiten. Niet in direct zonlicht plaatsen en droog bewaren.

Smeer het niet in je ogen, op je lippen, op een verbrande huid. Ook niet op wondjes of onder je kleding.  Een hogere  concentratie DEET is effectiever in het weren van muggen.  Maar te veel DEET kan ongezond zijn .

Muggenspray is niet waterbestendig. Nadat je gezwommen hebt moet je het middel opnieuw op je huid aanbrengen.

Voor een malariagebieden wordt een anti-muggen middel met minimaal 30% DEET aanbevolen, dat werkt pakweg 6 uur.  Een middel met  40 % DEET procent werkt 8 uur en 50 % pakweg 9 a  10 uur.  Zwangere vrouwen en peuters kunnen het beste een middel met maximaal 30 % DEET gebruiken. Bij peuters en kleine kinderen is het belangrijk dat ze het middel  niet binnenkrijgen.

Het middel is alleen bedoeld als insectenwerend middel bij mensen.

Een muggenspray die deet bevat kan je tot twee jaar na openen gebruiken.

Oppassen :

Deet kan plastic en kunsstof aantasten. Voorzichtig aanbrengen en heel goed je handen daarna wassen met zeep! Sommige mensen geven daarom voorkeur voor een roller met Deet, omdat een spuitje ook naast de bedoelde plek kan spuiten.

Alleen buiten of in een goed geventileerde ruimte gebruiken. Het is een licht ontvlambare vloeistof en damp.  Stof, rook, gas, nevel, damp, spuitnevel niet inademen. Het kan zware  oogirritatie veroorzaken. Bij contact met de ogen: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten, contact lenzen verwijderen indien mogelijk, blijven spoelen.

Buiten het bereik van kinderen houden. Weg houden van warmte, hete oppervlakken, vonken, en open vuur. Niet eten, drinken of roken tijdens het gebruik van dit middel.  Het bevat geraniol en het kan een allergische reactie veroorzaken. Vermijd contact met ogen, slijmvliezen en beschadigde huid. Voorkom contact met etenswaren, kunststoffen en gelakte oppervlakken.

Neem ook dergelijke maatregelen met andere insectenspray´s

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *