Stoptober – samen 28 dagen stoppen met roken – kies passende methode

Stoptober – probeer 28 dagen niet een sigaret te roken

Een periode van 28 dagen is overzichtelijk en daardoor makkelijkerom succesvol te zijn. Voor de stoptober actie ben je geslaagd wanneer je 28 dagen stopt met tabak roken.

Elk stapje op weg naar stoppen met roken is belangrijk.

Tijdens hun 28-daagse stoppoging worden deelnemers gesteund met positieve prikkels vanuit de sociale media. Via Facebook en Twitter kunnen deelnemers elkaar steunen en aanmoedigingen. Ook politici, topsporters en bekende Nederlanders steunen de stoptober actie.

Stoppen met roken makkelijker met een hulpmiddel

Lees meer over het stoppen met roken met een hulpmiddel :
Stoppen met roken verschillende methodes

Stoppen met roken met behulp van een e-sigaret

E-sigaretten zijn wetenschappelijk bewezen zeer effectieve rookstopmiddelen.  In het Verenigd Koningkrijk zijn e-sigaretten door het rijk en de gezondheidszorg als officiele rookstopmiddelen geaccepteerd en worden ook door artsen en gezondheids medewerkers geadviseerd en begeleid als rookstopmiddel.

Wil je meer weten over het stoppen met roken met behulp van elektrische sigaretten dan is dit een goed startpunt:
Stoptober stoppen met roken met een elektrische sigaret

Meer weten over Stoptober?

Rokers die willen meedoen met Stotpober en zich hebben ingeschreven via www.stoptober.nl kunnen gratis de Stoptober-app downloaden. Via de app krijgt men dagelijks persoonlijke aanmoedigingsberich om het niet roken vol te houden. Ook geeft de app informatie over welke positieve lichamelijke gevolgen er zijn van het niet roken en hoeveel geld men bespaart. Stuk voor stuk zijn het bevestigingen die het besluit om 28 dagen te stoppen met roken te ondersteunen
Stoptober en de sociale media

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *