Stoppen met roken boeken en CD´s

Stoppen met roken boeken

Veel boeken en luisterboeken bevatten een methode om te stoppen met roken. Door sommige mensen worden ze gebruikt als ondersteuning naast een andere hulpmiddel. Maar veel boeken zijn methoden op zich, die als doel in zich zelf hebben, om mensen te leren hoe zij kunnen stoppen. Je houdt je dan ook aan de richtlijnen en opdrachten die het boek geeft om tot het gewenste resultaat te komen.

Bekende methoden zijn bijvoorbeeld : Zelfhypnose, De Moos methode, Allan Carr methode. Andere boeken zijn : Nederland stopt! Met roken – De kleine stoppen met roken Dummies

Stoppen met roken CD´s

CD´s, bijvoorbeeld zelfhypnose CD, met als doel veranderingen in je gedrag te stimuleren om te stoppen met roken. Bepaal zelf, waar, en hoe vaak jij onder hypnose gaat. Inclusief Isochronische Alpha Sounds geluiden (8-14 Hz) voor extra ontspanning .

De Moos-methode

De Moos-methode gaat er van uit dat er verschillende sigaretten zijn, verschillende redenen waarom je rookt. En gedurende het afbouwen, ontdek je van elk type sigaret de beste manier om ‘m te elimineren. De rode draad is de ontdekking dat al die noodzakelijke sigaretten helemaal niet zo noodzakelijk zijn.

Allan Carr methode

Allan Carr vertelt in zijn boek hoe men verslaafd raakt en blijft aan nicotine en hoe men eraf kan komen. Niet angst moet een drijfveer zijn om op te houden, maar blijdschap over het feit dat je geen nicotine meer nodig hebt, en alle variaties daaromheen.

Andere boeken met informatie over roken en stoppen zijn : Nederland stopt! Met roken – De kleine stoppen met roken Dummies

Stoptober = Stoppen met roken in oktober

Elk jaar start Stoptober in oktober: Rokers (en niet rokers) in Nederland helpen elkaar om 28 dagen lang te stoppen met roken. Media en bekende en onbekende Nederlanders zullen rokers massaal aanmoedigen om mee te doen met Stoptober. Elke roker zoekt zijn eigen methode en route om te stoppen, dit kan ook via een boek of CD.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *