Glucose revolutie – meer energie, minder honger – grip op je bloedsuikerspiegel

Diëtistes raden dit boek aan

Ook diëtistes raden het boek “Glucose revolutie” geschreven door Jessie Inchauspe aan. Het geeft juist geen ouderwetse betuttelende adviezen over gezondheid, maar wetenschappelijk onderbouwde hacks. Het geeft duidelijk uitleg over wat glucose is en wat dit doet.
Dit boek is een eyeopener. Het is een uitermate goede leidraad en geeft tips om je levensstijl te veranderen naar makkelijke goede gewoonten met goed vol te houden truckjes. De tips zijn gebaseerd op wetenschappelijke onderzoeken.

Bestseller vertaald in 40 talen

Het is een goed leesbaar boek met leuke informatie. Het geeft een vernieuwde wetenschappelijke kijk op glucose en insuline in het menselijk lichaam. Nog steeds worden de gevaren van een telkens maar piekende bloedsuikerspiegel enorm onderschat, met enorme gevolgen van dien! Diabetes type 2 wordt inmiddels ook als een soort “normale” welvaart en ouderdomsziekte beschouwd en dan maar opgelost met medicatie. Echter kan je met aanpassing van je voeding veel meer bereiken. Een enorme aanrader, ook juist voor niet diabeten, gericht op preventie. De Glucose Revolutie is een internationale bestseller vertaald in 40 talen.

Glucose revolutie, Jessie Inchauspe bestellen bij Bol.

 

Samenvatting

Jessie Inchauspe – auteur van “Glucose revolutie”

Meer energie, minder hongeraanvallen. Krijg grip op je bloedsuikerspiegel, verbeter je gezondheid en eet wat je wil.
Er zijn een aantal zaken waar we nooit vanaf lijken te komen – zoals die eeuwige after-dinner-dip na de lunch, hormonale moodswings en onbedwingbare trek in zoet of zout. Maar koppelen we puistjes, rimpels, vruchtbaarheidsproblemen, gewichtsproblemen, en darmproblemen en slaapproblemen, vermoeidheid en honger niet direct aan het schommelen van onze bloedsuikerspiegel.

In de afgelopen vijf jaar hebben wetenschappers ontdekt dat glucose ieders gezondheid beïnvloedt, niet alleen die van mensen met diabetes. Als we te veel glucose (ook wel bloedsuiker genoemd) in ons systeem hebben, voelen we ons vermoeid en hongerig en lijdt onze hormoonbalans daaronder. Na langere tijd draagt een ontregelde bloedsuikerspiegel mee aan de ontwikkeling van ziektes als diabetes type 2, hartaandoeningen, dementie en kanker.

Dit boek is zowel vermakelijk als informatief en staat boordevol met de nieuwste wetenschappelijke ontdekkingen en verrassend toepasbare tips. Glucose revolutie helpt om je gezondheid te verbeteren zonder op dieet te gaan.

llucose revolutie, Jessie Inchauspe bestellen bij Bol.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *