Corona beschermende mondkapjes/mondmaskers in China bestellen

Schrijfster behoort tot een risicogroep. En ik heb me afgevraagd of het mogelijk is om zelf aan beschremende mondkapjes te komen.  Dit probeer ik nu via China Aliexpress.

Ik heb twee dagen geleden voor wegwerp mondkapjes een bestelling gedaan.

Professionele en zelfgemaakte gezichtsmaskers verminderen de blootstelling aan luchtweginfecties

Professionele en ook zelfgemaakte gezichtsmaskers verminderen de blootstelling aan luchtweginfecties onder de bevolking, volgens een onderzoek uit 2008  waarbij men wilde weten welke monkapjes/gezichtsmasker maatregelen  je wel of niet bij grieppandemie moet nemen.

Je zelf beschermen tegen corona covid-19

Aangezien ik alleen woon zal ik toch zelf de boodschappen moeten doen. Op zich al een bevalling. Ik houd eerder 2 meter afstand dan minder. Dus ik ben de slalommende persoon in de supermarkt. Zo veel mogelijk boodschappen in 1 keer, zodat je niet zo vaak hoeft te kopen. Thuis alle boodschappen afsoppen, en ook de fruit/groenten die niet verhit worden even in sopje, daarna goed afspoelen.  Ik heb nog nooit eerder mandarijnen en tomaten in een sopje gehad.

Beren op de weg?

Ik zie een aantal beren die op de weg kunnen verschijnen:
Heeft de leverancier voorraad, of moet ik wachten op productie en wachtrij eerdere bestellers?
Ik heb begrepen dat vrachtvliegtuigen prima kunnen vertrekken. Ook schijnt het aankomen van vracht in verschillende landen nog te werken. Maar uit mij ervaring land een vliegtuig uit China met mijn producten zomaar in een andere Europees land. En wordt de rest per vrachtwagen vervoerd. En bij allerlei landen zijn grenzen afgesloten over land.

 

Aanleiding voor mij om toch terug te vallen op mond en gezichtsbescherming is het onderstaande onderzoek over gezichtsmaskers. Dit werd gepubliceerd in de US National Library of Medicine National Institutes of Health :
Professionele en zelfgemaakte gezichtsmaskers verminderen de blootstelling aan luchtweginfecties onder de bevolking

 

 

 

Resveratrol als potentieel antiviraal middel
Peter van der Voort is Hoofd IC van het Universitair Medisch Centrum Groningen.
Hij gaat er van uit dat resveratrol de hoeveelheid leptine kan verlagen, waardoor corona Covid19 patiënten minder ziek zouden worden. Dit is wat ze hebben ontdekt en verder gaan onderzoeken. Verder heeft resveratrol een ontstekingsremmende werking en kan als potentieel antiviraal middel werken.
Een uitgebreid assortiment Reversatrol wordt via bol.com aangeboden.

Ook kan het handig zijn Reversatrol te bestellen bij het bedrijf Vitamines per Post.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *