Wie lopen een hoger risico bij de Corona covid-19 griep?

Vroege informatie uit China, waar COVID-19 voor het eerst begon, toont aan dat sommige mensen een groter risico lopen om erg ziek te worden van deze ziekte. Dit zijn:

 • Oudere volwassenen
 • Mensen met ernstige chronische medische aandoeningen zoals:
  – Hartziekte
  -Diabetes
  – Longziekte

Als er in uw gemeenschap een COVID-19-uitbraak plaatsvindt, kan deze lange tijd aanhouden. (Een uitbraak is wanneer een groot aantal mensen plotseling ziek wordt.) Afhankelijk van hoe ernstig de uitbraak is, kunnen volksgezondheidsfunctionarissen gemeenschapsacties aanbevelen om het risico van blootstelling aan COVID-19 te verminderen. Deze acties kunnen de verspreiding vertragen en de impact van ziekte verminderen.

Als u vanwege uw leeftijd een hoger risico loopt op een ernstige ziekte als gevolg van COVID-19 of als u een ernstig gezondheidsprobleem op de lange termijn heeft, is het extra belangrijk dat u maatregelen neemt om uw risico om ziek te worden door de ziekte te verminderen.

Signalen uit Amerika over de corona griep

In Amerika zijn er vermoedens dat meer in aanraking komen er voor kan zorgen dat mensen erger ziek worden. Reden hiervoor is dat verschillende gezondheidswerkers ernstig ziek van corona zijn geworden.
Aan de andere kant denkt men in Amerika een ondersteunende remedie te hebben gevonden. Men gebruikt daar serum afkomstig van mensen die al genezen zijn van corona om zeer zieke mensen te helpen. Dat serum bevat antistoffen. Dit is natuurlijk daar in nog maar heel erg beperkte mate beschikbaar. En kan ook niet makkelijk snel in grote hoeveelheden beschikbaar komen. (Bron CNN).

Let op symptomen en waarschuwingssignalen

Let op mogelijke COVID-19-symptomen, waaronder koorts, hoesten en kortademigheid. Als u denkt dat u symptomen ontwikkelt, bel dan uw arts.
Roep onmiddellijk medische hulp in als u COVID-19 verschijnselen krijgt Bij volwassenen letten op:

 • Ademhalingsmoeilijkheden of kortademigheid
 • Aanhoudende pijn of druk op de borst
 • Verward zijn of onvermogen om wakker te blijven
 • Blauwachtige lippen of gezicht
Luchtreiniger TCL Breeva Met HEPA  Filter bestellen

De kans op besmetting wordt kleiner naarmate de lucht schoner wordt. Er zijn onderzoeken die aantonen dat goede luchtfiltering beter is dan een raampje open zetten. De TCL Breeva filtert de lucht 4 keer per uur op maximale snelheid in een kamer tot 15 m², wat betekent dat het slechts 15 minuten duurt om schone lucht. Voor een grotere ruimte kun je er 2 gebruiken. De prijs die je betaalt voor deze luchtreiniger ligt meestal tussen de 85-100 euro, afhankelijk van waar je hem koopt. Vaak is De TCL Breeva A1 luchtreiniger  voor een betaalbare prijs te vinden op bol.com

Ook zijn er andere soorten luchtreinigers te vinden op bol.com.

Resveratrol als potentieel antiviraal middel

Peter van der Voort is Hoofd IC van het Universitair Medisch Centrum Groningen.
Hij gaat er van uit dat resveratrol de hoeveelheid leptine kan verlagen, waardoor corona Covid19 patiënten minder ziek zouden worden. Dit is wat ze hebben ontdekt en verder gaan onderzoeken.
Verder heeft resveratrol een ontstekings-remmende werking. Het werkt als antiviraal middel bij met Corona covid10 besmette menselijke longcellen, ontdekte men recent in het UMCG. Hetzelfde geldt voor een vergelijkbaar voedings-supplement met de naam Pterostilbeen. Beide zijn eventueel ook te combineren.
Een uitgebreid assortiment Resveratrol wordt via bol.com aangeboden.

Ook kan het handig zijn Pterostilbeen of Resveratrol te bestellen of bij het bedrijf Vitamines per Post.

 


Extra vitamine D-inname tegen Corona Covid19

Extra vitamine D wordt geadviseerd als bescherming tegen Corona Covid19-infectie.
Op de IC´s krijgen corona patiënten ook vitamine D toegediend. Want wetenschappers koppelen vitamine D-tekort aan hogere Corona Covid19 sterftecijfers.

Vitamine D bestellen
Vitamine D is te koop in tabletten, capsules maar ook vloeibaar. Je kunt het bestellen  :

Het altijd goed extra vitamine D te nemen in de herfst, winter en vroege voorjaar, wanneer ons lichaam nauwelijks zelf vitamine D aanmaakt.


Producten die beschermen bij besmettelijke (virus)ziekten als corona covid19

Anti virus beschermings-middelen. 

 • Mondkapjes – Luchtfiltratie meer dan 98% op grote en kleine uit de lucht vallende deeltje. Gebruik mondkapjes in combinatie met alcohol desinfectie gel of Alcohol doekjes. Om besmetting in het mondkapje te voorkomen.
 • Lifebuoy-handgel – Kleine tube desinfectie handgel voor onderweg. Geen water nodig.
 • HospiCare Alcohol doekjes – Geschikt voor handen, mobiele telefoon, winkelwagentjes enz.
 • Dermotect desinfectiegel – Op alcohol basis. Snel handen desinfecteren, verdampt snel, dus nel droge handen.
 • Gezichtsscherm – Bescherm jezelf tegen hoest- en niesdruppels. Het gezichtsscherm is afwasbaar,.
 • Wegwerp schort – Bescherm je kleding tegen besmettingen.

Extra VITAMINE K zou doorbraak in corona-behandeling kunnen zijn, volgens Nijmeegse artsen
Ze ontdekten dat corona-patiënten die zeer ernstig ziek worden of overlijden heel weinig vitamine K in hun bloed hebben. En dat is nou juist het vitamine een belangrijke rol speelt bij het beschermen van de longen.
Een aantal mogelijkheden om direct vitamine K te bestellen :
Vitamine K bij vitaminesperpost.nl
Vitamine K bij de Online Drogist
Vitamine K via Drogist.net verkrijgen
-Zoeken bij Bol.com naar Vitamine K


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *