Wat in Nederland niet over Corona Covid19 virus verteld wordt, maar in buitenland wel

De buitenlandse officiële gezondheidsdiensten maken soms veel meer feiten bekend over het Corona Covid19 virus, dan wat hier officieel bekend wordt gemaakt. Hieronder zijn een aantal van dergelijke feiten beschreven.

Ontstoken tenen – de covid teen

Sinds de coronacrisis worden dermatologen in diverse landen worden overstelpt met mensen met rode opgezette tenen. De bloedvaten in de tenen zijn dan ontstoken. Maar ook naast deze zogenaamde “wintertenen” ziet men “winterhanden” en ontstoken voetzolen en achilleshielen. Daar het aantal coronatesten beperkt was, is niet duidelijk of deze mensen besmet waren.

Uitademen en praten

Ook door uitademen en praten door een geïnfecteerd persoon wordt het virus verspreidt.
Dit feit komt uit de VS maar wordt bevestigd door andere onderzoeken over andere soorten corona- en griep virussen. Dat er geen enkele reden was om aan te nemen wat men hierover in dergelijke onderzoeken vind is dus nu ook bevestigd voor Corona.

“Geconcentreerde” besmetting

Wanneer je mensen meer geconcentreerd in aanraking komen met het virus is de kans dat zijn veel zieker worden, dan mensen die corona krijgen en bescheiden besmet zijn geworden. (feit uit de VS). Daarom zie je in de VS dat gezondheidsmedewerkers met slechte bescherming vaak erg ziek worden.

Geen smaak of geur

Geen smaak meer hebben gecombineerd met niets meer kunnen ruiken is een kenmerk dat ruim 30% van de corona-patienten als symptoom hebben. Dit wordt door diverse landen vermeld, maar zie ik bij het RIVM nergens terug.

Boodschappen ontsmetten

Boodschappen reinigen met bijvoorbeeld sop of reinigingsdoek is aan te raden (advies in de VS en US). Het virus kan zich niet vermeerderen in voedsel. Het verhitten van voedsel boven de 100°C zorgt er voor dat zowel virussen als bacteriën gedood worden. Was de buitenkant van verpakkingen met sop, en spoel bijvoorbeeld Was fruit  en groenten met sop en spoel ze direct na met schoon water (groenten en fruit houden ook niet van sop).

Mondkapjes en gezichtsmaskers zijn WEL zinvol

Mondkapjes en gezichtsmaskers helpen wel tegen het verspreiden. Daarom wordt dit ook in heel veel landen geadviseerd (diverse Aziatische landen, VS, US, Tsjechië en meer). Dit wordt ook ondersteund door diverse onderzoeken. Het is wat dat betreft is dit niet anders als bij andere griepepidemieën. In Hong Kong brengt dit niet alleen het aantal corona Covid19 besmettingen naar beneden, maar daar heeft men in het griepseizoen ook nauwelijks influenza (=griep) besmettingen.

(Drielaags mondkapjes  bestellen.  Luchtfiltratie meer dan 98% op grote en kleine uit de lucht vallende deeltje. Gebruik mondkapjes in combinatie met alcohol desinfectie gel of Alcohol doekjes. Om  besmetting in het mondkapje te voorkomen.)

Immuun worden

Mensen die Corona gehad hebben, hebben een zeer sterke immuun respons. (waargenomen in de VS). Hoe lang deze mensen immuun blijven is nog afwachten, en kan pas over tijd vast staan.

Resveratrol als potentieel antiviraal middel
Peter van der Voort is Hoofd IC van het Universitair Medisch Centrum Groningen.
Hij gaat er van uit dat resveratrol de hoeveelheid leptine kan verlagen, waardoor corona Covid19 patiënten minder ziek zouden worden. Dit is wat ze hebben ontdekt en verder gaan onderzoeken. Verder heeft resveratrol een ontstekingsremmende werking en kan als potentieel antiviraal middel werken.
Een uitgebreid assortiment Reversatrol wordt via bol.com aangeboden.

Ook kan het handig zijn Reversatrol te bestellen bij het bedrijf Vitamines per Post.

 


Extra VITAMINE K zou doorbraak in corona-behandeling kunnen zijn, volgens Nijmeegse artsen
Ze ontdekten dat corona-patiënten die zeer ernstig ziek worden of overlijden heel weinig vitamine K in hun bloed hebben. En dat is nou juist het vitamine een belangrijke rol speelt bij het beschermen van de longen.
Een aantal mogelijkheden om direct vitamine K te bestellen :
Vitamine K bij vitaminesperpost.nl
Vitamine K bij de Online Drogist
Vitamine K via Drogist.net verkrijgen
-Zoeken bij Bol.com naar Vitamine K


Producten die beschermen bij besmettelijke (virus)ziekten als corona covid19

Balthasar Protect is specialist in anti virus beschermings-middelen. En levert producten aan particulieren en groot aantal ziekenhuizen en zorginstellingen.

  • Drielaags mondkapjes – Luchtfiltratie meer dan 98% op grote en kleine uit de lucht vallende deeltje. Gebruik mondkapjes in combinatie met alcohol desinfectie gel of Alcohol doekjes. Om besmetting in het mondkapje te voorkomen.
  • Lifebuoy-handgel – Kleine tube desinfectie handgel voor onderweg. Geen water nodig.
  • HospiCare Alcohol doekjes – Geschikt voor handen, mobiele telefoon, winkelwagentjes enz.
  • Dermotect desinfectiegel – Op alcohol basis. Snel handen desinfecteren, verdampt snel, dus nel droge handen.
  • Gezichtsscherm – Bescherm jezelf tegen hoest- en niesdruppels. Het gezichtsscherm is afwasbaar,.
  • Wegwerp schort – Bescherm je kleding tegen besmettingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *