Wat in Nederland niet over Corona Covid19 virus verteld wordt, maar in buitenland wel

De buitenlandse officiële gezondheidsdiensten maken soms veel meer feiten bekend over het Corona Covid19 virus, dan wat hier officieel bekend wordt gemaakt. Hieronder zijn een aantal van dergelijke feiten beschreven.

Ontstoken tenen – de covid teen

Sinds de coronacrisis worden dermatologen in diverse landen worden overstelpt met mensen met rode opgezette tenen. De bloedvaten in de tenen zijn dan ontstoken. Maar ook naast deze zogenaamde “wintertenen” ziet men “winterhanden” en ontstoken voetzolen en achilleshielen. Daar het aantal coronatesten beperkt was, is niet duidelijk of deze mensen besmet waren.

Uitademen en praten

Ook door uitademen en praten door een geïnfecteerd persoon wordt het virus verspreidt.
Dit feit komt uit de VS maar wordt bevestigd door andere onderzoeken over andere soorten corona- en griep virussen. Dat er geen enkele reden was om aan te nemen wat men hierover in dergelijke onderzoeken vind is dus nu ook bevestigd voor Corona.

“Geconcentreerde” besmetting

Wanneer je mensen meer geconcentreerd in aanraking komen met het virus is de kans dat zijn veel zieker worden, dan mensen die corona krijgen en bescheiden besmet zijn geworden. (feit uit de VS). Daarom zie je in de VS dat gezondheidsmedewerkers met slechte bescherming vaak erg ziek worden.

Geen smaak of geur

Geen smaak meer hebben gecombineerd met niets meer kunnen ruiken is een kenmerk dat ruim 30% van de corona-patienten als symptoom hebben. Dit wordt door diverse landen vermeld, maar zie ik bij het RIVM nergens terug.

Boodschappen ontsmetten

Boodschappen reinigen met bijvoorbeeld sop of reinigingsdoek is aan te raden (advies in de VS en US). Het virus kan zich niet vermeerderen in voedsel. Het verhitten van voedsel boven de 100°C zorgt er voor dat zowel virussen als bacteriën gedood worden. Was de buitenkant van verpakkingen met sop, en spoel bijvoorbeeld Was fruit  en groenten met sop en spoel ze direct na met schoon water (groenten en fruit houden ook niet van sop).

Mondkapjes en gezichtsmaskers zijn WEL zinvol

Mondkapjes en gezichtsmaskers helpen wel tegen het verspreiden. Daarom wordt dit ook in heel veel landen geadviseerd (diverse Aziatische landen, VS, US, Tsjechië en meer). Dit wordt ook ondersteund door diverse onderzoeken. Het is wat dat betreft is dit niet anders als bij andere griepepidemieën. In Hong Kong brengt dit niet alleen het aantal corona Covid19 besmettingen naar beneden, maar daar heeft men in het griepseizoen ook nauwelijks influenza (=griep) besmettingen.

(Drielaags mondkapjes  bestellen.  Luchtfiltratie meer dan 98% op grote en kleine uit de lucht vallende deeltje. Gebruik mondkapjes in combinatie met alcohol desinfectie gel of Alcohol doekjes. Om  besmetting in het mondkapje te voorkomen.)

Immuun worden

Mensen die Corona gehad hebben, hebben een zeer sterke immuun respons. (waargenomen in de VS). Hoe lang deze mensen immuun blijven is nog afwachten, en kan pas over tijd vast staan.

Luchtreiniger TCL Breeva Met HEPA  Filter bestellen

De kans op besmetting wordt kleiner naarmate de lucht schoner wordt. Er zijn onderzoeken die aantonen dat goede luchtfiltering beter is dan een raampje open zetten. De TCL Breeva filtert de lucht 4 keer per uur op maximale snelheid in een kamer tot 15 m², wat betekent dat het slechts 15 minuten duurt om schone lucht. Voor een grotere ruimte kun je er 2 gebruiken. De prijs die je betaalt voor deze luchtreiniger ligt meestal tussen de 85-100 euro, afhankelijk van waar je hem koopt. Vaak is De TCL Breeva A1 luchtreiniger  voor een betaalbare prijs te vinden op bol.com

Ook zijn er andere soorten luchtreinigers te vinden op bol.com.

Resveratrol als potentieel antiviraal middel

Peter van der Voort is Hoofd IC van het Universitair Medisch Centrum Groningen.
Hij gaat er van uit dat resveratrol de hoeveelheid leptine kan verlagen, waardoor corona Covid19 patiënten minder ziek zouden worden. Dit is wat ze hebben ontdekt en verder gaan onderzoeken.
Verder heeft resveratrol een ontstekings-remmende werking. Het werkt als antiviraal middel bij met Corona covid10 besmette menselijke longcellen, ontdekte men recent in het UMCG. Hetzelfde geldt voor een vergelijkbaar voedings-supplement met de naam Pterostilbeen. Beide zijn eventueel ook te combineren.
Een uitgebreid assortiment Resveratrol wordt via bol.com aangeboden.

Ook kan het handig zijn Pterostilbeen of Resveratrol te bestellen of bij het bedrijf Vitamines per Post.

 


Extra vitamine D-inname tegen Corona Covid19

Extra vitamine D wordt geadviseerd als bescherming tegen Corona Covid19-infectie.
Op de IC´s krijgen corona patiënten ook vitamine D toegediend. Want wetenschappers koppelen vitamine D-tekort aan hogere Corona Covid19 sterftecijfers.

Vitamine D bestellen
Vitamine D is te koop in tabletten, capsules maar ook vloeibaar. Je kunt het bestellen  :

Het altijd goed extra vitamine D te nemen in de herfst, winter en vroege voorjaar, wanneer ons lichaam nauwelijks zelf vitamine D aanmaakt.


Producten die beschermen bij besmettelijke (virus)ziekten als corona covid19

Anti virus beschermings-middelen. 

  • Mondkapjes – Luchtfiltratie meer dan 98% op grote en kleine uit de lucht vallende deeltje. Gebruik mondkapjes in combinatie met alcohol desinfectie gel of Alcohol doekjes. Om besmetting in het mondkapje te voorkomen.
  • Lifebuoy-handgel – Kleine tube desinfectie handgel voor onderweg. Geen water nodig.
  • HospiCare Alcohol doekjes – Geschikt voor handen, mobiele telefoon, winkelwagentjes enz.
  • Dermotect desinfectiegel – Op alcohol basis. Snel handen desinfecteren, verdampt snel, dus nel droge handen.
  • Gezichtsscherm – Bescherm jezelf tegen hoest- en niesdruppels. Het gezichtsscherm is afwasbaar,.
  • Wegwerp schort – Bescherm je kleding tegen besmettingen.

Extra VITAMINE K zou doorbraak in corona-behandeling kunnen zijn, volgens Nijmeegse artsen
Ze ontdekten dat corona-patiënten die zeer ernstig ziek worden of overlijden heel weinig vitamine K in hun bloed hebben. En dat is nou juist het vitamine een belangrijke rol speelt bij het beschermen van de longen.
Een aantal mogelijkheden om direct vitamine K te bestellen :
Vitamine K bij vitaminesperpost.nl
Vitamine K bij de Online Drogist
Vitamine K via Drogist.net verkrijgen
-Zoeken bij Bol.com naar Vitamine K


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *