Waarnemingen corona besmettingen na 2 vaccinaties, oppassen met knuffelen dus

Gevaccineerd wil niet zeggen dat je niet besmet kan worden

Soms worden corona besmettingen waargenomen nadat mensen 2x gevaccineerd zijn. De vaccinatie heeft als doel er voor te zorgen dat je er niet aan overlijdt of in het ziekenhuis terecht komt. Je kunt wel milde klachten krijgen.

Gevaccineerd wil dus niet zeggen dat je niet besmet kan worden. Je zult besmet worden als je in aanraking komt met het virus. Je hebt gevaccineerd een voorsprong omdat er al antistoffen aanwezig zijn. Vaccins beschermen wel tegen besmetting, maar niet 100%.

Wat zorgpersoneel betreft dit momenteel Pfizer vaccinaties, daar de andere merken vaccinnaties later begonnen zijn, en de medewerkers nog niet de 2e prik hebben gekregen. Hieronder wat waarnemingen in de praktijk.

Ziekenhuismedewerkers

Een arts en infectie expert in het Erasmus MC ziet  in een onderzoek dat in dit ziekenhuis meerdere doorbraakinfecties bij medewerkers zijn na 2 vaccinaties.  Die zijn allemaal mild, maar wel wat klachten dus én hoge loads virus. Dit laat zien dat beschermende maatregelen nog steeds belangrijk blijven, ook na vaccinatie. Dit betreft momenteel no Pfizer vaccinaties.

Wijkverpleging

Een verpleegster in de wijkzorg meldt ook 2 patiënten die ziek geworden zijn na 2 vaccinaties. Daarbij is 1 patient die anders geen wijkzorg krijgt, en dit gekregen heeft vanwege de corona covid19 ziekte.

Maatregelen handhaven bij nog niet gevaccineerde mensen

Belangrijk is om de tegen corona beschermende maatregelen te handhaven zolang nog niet voldoende mensen gevaccineerd zijn, en de hoeveelheid virus in de samenleving nog hoog is.  En dat is nog meer van belang natuurlijk wanneer je omgaat met niet gevaccineerde mensen.

Resveratrol als potentieel antiviraal middel
Peter van der Voort is Hoofd IC van het Universitair Medisch Centrum Groningen.
Hij gaat er van uit dat resveratrol de hoeveelheid leptine kan verlagen, waardoor corona Covid19 patiënten minder ziek zouden worden. Dit is wat ze hebben ontdekt en verder gaan onderzoeken.
Verder heeft resveratrol een ontstekings-remmende werking. Het werkt als antiviraal middel bij met Corona covid10 besmette menselijke longcellen, ontdekte men recent in het UMCG. Hetzelfde geldt voor een vergelijkbaar voedings-supplement met de naam Pterostilbeen. Beide zijn eventueel ook te combineren.
Een uitgebreid assortiment Resveratrol wordt via bol.com aangeboden.

Ook kan het handig zijn Pterostilbeen of Resveratrol te bestellen of bij het bedrijf Vitamines per Post.

 


Extra vitamine D-inname tegen Corona Covid19

Extra vitamine D wordt geadviseerd als bescherming tegen Corona Covid19-infectie.
Op de IC´s krijgen corona patiënten ook vitamine D toegediend. Want wetenschappers koppelen vitamine D-tekort aan hogere Corona Covid19 sterftecijfers.

Vitamine D bestellen
Vitamine D is te koop in tabletten, capsules maar ook vloeibaar. Je kunt het bestellen  :

Het altijd goed extra vitamine D te nemen in de herfst, winter en vroege voorjaar, wanneer ons lichaam nauwelijks zelf vitamine D aanmaakt.


Producten die beschermen bij besmettelijke (virus)ziekten als corona covid19

Anti virus beschermings-middelen. 

  • Mondkapjes – Luchtfiltratie meer dan 98% op grote en kleine uit de lucht vallende deeltje. Gebruik mondkapjes in combinatie met alcohol desinfectie gel of Alcohol doekjes. Om besmetting in het mondkapje te voorkomen.
  • Lifebuoy-handgel – Kleine tube desinfectie handgel voor onderweg. Geen water nodig.
  • HospiCare Alcohol doekjes – Geschikt voor handen, mobiele telefoon, winkelwagentjes enz.
  • Dermotect desinfectiegel – Op alcohol basis. Snel handen desinfecteren, verdampt snel, dus nel droge handen.
  • Gezichtsscherm – Bescherm jezelf tegen hoest- en niesdruppels. Het gezichtsscherm is afwasbaar,.
  • Wegwerp schort – Bescherm je kleding tegen besmettingen.

Extra VITAMINE K zou doorbraak in corona-behandeling kunnen zijn, volgens Nijmeegse artsen
Ze ontdekten dat corona-patiënten die zeer ernstig ziek worden of overlijden heel weinig vitamine K in hun bloed hebben. En dat is nou juist het vitamine een belangrijke rol speelt bij het beschermen van de longen.
Een aantal mogelijkheden om direct vitamine K te bestellen :
Vitamine K bij vitaminesperpost.nl
Vitamine K bij de Online Drogist
Vitamine K via Drogist.net verkrijgen
-Zoeken bij Bol.com naar Vitamine K


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *