Verkoudheid antistoffen bieden geen verdediging tegen covid19

Er was hoop dat de antistoffen tegen ‘seizoensgebonden’ coronavirussen bescherming konden bieden tegen ernstige Covid-19. Dus dat dit van invloed zou kunnen zijn of mensen beperkte of ernstige ziekteverschijnselen kregen door een Covid19 besmetting.

Er bestaan verschillende door een coronavirus veroorzaakte verkoudheden die “normaal” onder de bevolking rond gaan.  Bij een dergelijk seizoensgebonden coronavirus verkoudheid blijkt de immuunreactie een neutraliserende werking hebben tegen andere van dergelijke verkoudheid.

De onderzoekers bekeken de neutraliserende activiteit tegen covid19 in bloedserum dat was afgenomen voordat de pandemie begonnen was. Het bloedserum was van mensen die een besmetting met een seizoensgebonden verkoudheid door coronavirus hebben gehad. Hoewel neutraliserende activiteit tegen seizoensgebonden coronavirussen werd gedetecteerd in bijna alle bloedsera, was neutraliserende werking tegen Covid19 niet te vinden.

Antistoffen tegen verkoudheid bieden geen verdediging tegen Covid19 coronavirus

Paul Bieniasz en Theodora Hatziioannou van de Rockefeller University in New York City en hun collega’s analyseerden 37 bloedserummonsters die vóór 2020 waren verzameld bij mensen in het Verenigd Koninkrijk (D. Poston et al. Preprint bij medRxiv.) Alle deelnemers aan de studie waren positief getest op een van de seizoensgebonden menselijke coronavirussen, die verkoudheid kunnen veroorzaken.

Het team ontdekte dat elk serummonster antilichamen bevatte die ten minste één verkoudheid coronavirus zouden kunnen uitschakelen, waardoor het virus niet meer in staat is menselijke cellen in een laboratoriumschaal te infecteren. Maar het serum kon een hybride virus niet uitschakelen dat was ontworpen om het spike-eiwit van Covid19 te dragen, een cruciale speler in de invasie van gastheercellen door het virus.

De resultaten doen vermoeden dat antilichamen tegen verkoudheid coronavirussen geen belangrijke rol spelen bij het bepalen waarom sommige mensen met COVID-19 het slechter doen dan anderen.

Luchtreiniger TCL Breeva Met HEPA  Filter bestellen

De kans op besmetting wordt kleiner naarmate de lucht schoner wordt. Er zijn onderzoeken die aantonen dat goede luchtfiltering beter is dan een raampje open zetten. De TCL Breeva filtert de lucht 4 keer per uur op maximale snelheid in een kamer tot 15 m², wat betekent dat het slechts 15 minuten duurt om schone lucht. Voor een grotere ruimte kun je er 2 gebruiken. De prijs die je betaalt voor deze luchtreiniger ligt meestal tussen de 85-100 euro, afhankelijk van waar je hem koopt. Vaak is De TCL Breeva A1 luchtreiniger  voor een betaalbare prijs te vinden op bol.com

Ook zijn er andere soorten luchtreinigers te vinden op bol.com.

Resveratrol als potentieel antiviraal middel

Peter van der Voort is Hoofd IC van het Universitair Medisch Centrum Groningen.
Hij gaat er van uit dat resveratrol de hoeveelheid leptine kan verlagen, waardoor corona Covid19 patiënten minder ziek zouden worden. Dit is wat ze hebben ontdekt en verder gaan onderzoeken.
Verder heeft resveratrol een ontstekings-remmende werking. Het werkt als antiviraal middel bij met Corona covid10 besmette menselijke longcellen, ontdekte men recent in het UMCG. Hetzelfde geldt voor een vergelijkbaar voedings-supplement met de naam Pterostilbeen. Beide zijn eventueel ook te combineren.
Een uitgebreid assortiment Resveratrol wordt via bol.com aangeboden.

Ook kan het handig zijn Pterostilbeen of Resveratrol te bestellen of bij het bedrijf Vitamines per Post.

 


Extra vitamine D-inname tegen Corona Covid19

Extra vitamine D wordt geadviseerd als bescherming tegen Corona Covid19-infectie.
Op de IC´s krijgen corona patiënten ook vitamine D toegediend. Want wetenschappers koppelen vitamine D-tekort aan hogere Corona Covid19 sterftecijfers.

Vitamine D bestellen
Vitamine D is te koop in tabletten, capsules maar ook vloeibaar. Je kunt het bestellen  :

Het altijd goed extra vitamine D te nemen in de herfst, winter en vroege voorjaar, wanneer ons lichaam nauwelijks zelf vitamine D aanmaakt.


Producten die beschermen bij besmettelijke (virus)ziekten als corona covid19

Anti virus beschermings-middelen. 

  • Mondkapjes – Luchtfiltratie meer dan 98% op grote en kleine uit de lucht vallende deeltje. Gebruik mondkapjes in combinatie met alcohol desinfectie gel of Alcohol doekjes. Om besmetting in het mondkapje te voorkomen.
  • Lifebuoy-handgel – Kleine tube desinfectie handgel voor onderweg. Geen water nodig.
  • HospiCare Alcohol doekjes – Geschikt voor handen, mobiele telefoon, winkelwagentjes enz.
  • Dermotect desinfectiegel – Op alcohol basis. Snel handen desinfecteren, verdampt snel, dus nel droge handen.
  • Gezichtsscherm – Bescherm jezelf tegen hoest- en niesdruppels. Het gezichtsscherm is afwasbaar,.
  • Wegwerp schort – Bescherm je kleding tegen besmettingen.

Extra VITAMINE K zou doorbraak in corona-behandeling kunnen zijn, volgens Nijmeegse artsen
Ze ontdekten dat corona-patiënten die zeer ernstig ziek worden of overlijden heel weinig vitamine K in hun bloed hebben. En dat is nou juist het vitamine een belangrijke rol speelt bij het beschermen van de longen.
Een aantal mogelijkheden om direct vitamine K te bestellen :
Vitamine K bij vitaminesperpost.nl
Vitamine K bij de Online Drogist
Vitamine K via Drogist.net verkrijgen
-Zoeken bij Bol.com naar Vitamine K


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *