Israëlische ziekenhuizen: medicijn om corona covid19 te genezen ontdekt

Een positieve ontwikkeling werd recent in Israël aankondiging door twee ziekenhuizen. Zij ontwikkelden een medicijn waarmee zelfs in slechte toestand verkerende corona covid19 patiënten al na een paar dagen het ziekenhuis konden verlaten.  In hun onderzoek blijkt 96% van de patenten te genezen.

Een herstelde patiënt is een 49-jarige bouwinspecteur Yair Tayeb. Hij kon drie dagen nadat hij het medicijn had gekregen het ziekenhuis verlaten. “Ik kon niet ademen, ik kon nauwelijks praten. Ik was heel erg ernstige ziek” zei Tayeb. “Ik heb een ervaring meegemaakt die je niet onder woorden kunt brengen.”  Binnen twee uur nadat hij het medicijn had gekregen voelde hij een verandering. “Ze hebben me het medicijn gegeven. Plots begon ik na twee uur iets vreemds in mijn lichaam te voelen. Ik stopte met hoesten, mijn ademhaling begon terug te komen, ik voelde me beter. Ik stopte met zweten. Ik kon het niet geloven. Ik was bang om mensen te vertellen dat ik in orde was, ik was zo opgewonden. Twee dagen geleden kon ik niet op mijn benen staan”, zei Tayeb toen hij het ziekenhuis verliet. “Kijk me nu eens naar huis gaan.”

Alle dertig patiënten herstelden

In het Ichilov ziekenhuis in Tel Aviv hebben 30 COVID-19 patiënten het in eigen beheer ontwikkelde medicijn EXO-CD24 toegediend gekregen.  Dit waren patiënten die in matige of slechte toestand verkeerden. Alle dertig patiënten herstelden.  Negenentwintig van hen zelfs binnen drie tot vijf dagen, Bij één van de patiënten was het herstel een paar dagen langer.

Het door professor Nadir Arber ontwikkelde medicijn bestrijdt de cytokinestorm. De cytokinestorm is een  overreactie van het immuunsysteem op de coronavirusinfectie waardoor  patiënten erg ziek worden en vaak op de IC belanden. Ook is de cytokinestorm verantwoordelijk is voor een groot deel van de sterfgevallen door corona.

Professor Arber doet al vele jaren onderzoek  naar exosomen, kleine ‘vervoerders’ die materialen tussen cellen verplaatsen, om een ​​eiwit genaamd CD24 naar de longen te brengen.

“Het eiwit helpt het immuunsysteem te kalmeren en de storm te beteugelen” volgens mede onderzoeker Shiran Shapira  “het bevindt zich op het oppervlak van cellen en speelt een bekende en belangrijke rol bij het reguleren van het immuunsysteem.”

Professor Arber zei dat “het geneesmiddel één keer per dag, gedurende vijf dagen een paar minuten moet worden ingeademd. Het preparaat wordt zo rechtstreeks naar de longen, het centrum de cytokinestorm geleid. In tegenstelling tot andere middelen die selectief een bepaalde cytokine in bedwang houden, of op grote schaal werken maar veel ernstige bijwerkingen veroorzaken, wordt EXO-CD24 lokaal toegediend. Het werkt  breed en zonder bijwerkingen.”

Het medicijn zal verder onderzocht en getest worden. Maar ziekenhuis functionarissen noemden het al een potentiele game-changer in de strijd tegen de ernstige COVID-19 symptomen.

Tegelijkertijd melde het Hadassah Medisch Centrum in Jeruzalem ook over een mogelijke genezing van COVID-19 door gebruik van het medicijn Allocetra. Dat is ontwikkeld door professor Dror Mevorach, directeur van het Onderzoekscentrum voor Reumatologie en Interne Geneeskunde, die het in eerste instantie ontwikkelde voor behandeling van overactieve immuunsystemen die de afscheiding van cytokines veroorzaken.

Het ziekenhuis gaf dit medicijn aan 21 patiënten in kritieke toestand die ook leden aan onderliggende aandoeningen. Volgens de artsen herstelden 19 patiënten binnen zes dagen en werden ze gemiddeld na acht dagen ontslagen uit het ziekenhuis.

Luchtreiniger TCL Breeva Met HEPA  Filter bestellen

De kans op besmetting wordt kleiner naarmate de lucht schoner wordt. Er zijn onderzoeken die aantonen dat goede luchtfiltering beter is dan een raampje open zetten. De TCL Breeva filtert de lucht 4 keer per uur op maximale snelheid in een kamer tot 15 m², wat betekent dat het slechts 15 minuten duurt om schone lucht. Voor een grotere ruimte kun je er 2 gebruiken. De prijs die je betaalt voor deze luchtreiniger ligt meestal tussen de 85-100 euro, afhankelijk van waar je hem koopt. Vaak is De TCL Breeva A1 luchtreiniger  voor een betaalbare prijs te vinden op bol.com

Ook zijn er andere soorten luchtreinigers te vinden op bol.com.

Resveratrol als potentieel antiviraal middel

Peter van der Voort is Hoofd IC van het Universitair Medisch Centrum Groningen.
Hij gaat er van uit dat resveratrol de hoeveelheid leptine kan verlagen, waardoor corona Covid19 patiënten minder ziek zouden worden. Dit is wat ze hebben ontdekt en verder gaan onderzoeken.
Verder heeft resveratrol een ontstekings-remmende werking. Het werkt als antiviraal middel bij met Corona covid10 besmette menselijke longcellen, ontdekte men recent in het UMCG. Hetzelfde geldt voor een vergelijkbaar voedings-supplement met de naam Pterostilbeen. Beide zijn eventueel ook te combineren.
Een uitgebreid assortiment Resveratrol wordt via bol.com aangeboden.

Ook kan het handig zijn Pterostilbeen of Resveratrol te bestellen of bij het bedrijf Vitamines per Post.

 


Extra vitamine D-inname tegen Corona Covid19

Extra vitamine D wordt geadviseerd als bescherming tegen Corona Covid19-infectie.
Op de IC´s krijgen corona patiënten ook vitamine D toegediend. Want wetenschappers koppelen vitamine D-tekort aan hogere Corona Covid19 sterftecijfers.

Vitamine D bestellen
Vitamine D is te koop in tabletten, capsules maar ook vloeibaar. Je kunt het bestellen  :

Het altijd goed extra vitamine D te nemen in de herfst, winter en vroege voorjaar, wanneer ons lichaam nauwelijks zelf vitamine D aanmaakt.


Producten die beschermen bij besmettelijke (virus)ziekten als corona covid19

Anti virus beschermings-middelen. 

  • Mondkapjes – Luchtfiltratie meer dan 98% op grote en kleine uit de lucht vallende deeltje. Gebruik mondkapjes in combinatie met alcohol desinfectie gel of Alcohol doekjes. Om besmetting in het mondkapje te voorkomen.
  • Lifebuoy-handgel – Kleine tube desinfectie handgel voor onderweg. Geen water nodig.
  • HospiCare Alcohol doekjes – Geschikt voor handen, mobiele telefoon, winkelwagentjes enz.
  • Dermotect desinfectiegel – Op alcohol basis. Snel handen desinfecteren, verdampt snel, dus nel droge handen.
  • Gezichtsscherm – Bescherm jezelf tegen hoest- en niesdruppels. Het gezichtsscherm is afwasbaar,.
  • Wegwerp schort – Bescherm je kleding tegen besmettingen.

Extra VITAMINE K zou doorbraak in corona-behandeling kunnen zijn, volgens Nijmeegse artsen
Ze ontdekten dat corona-patiënten die zeer ernstig ziek worden of overlijden heel weinig vitamine K in hun bloed hebben. En dat is nou juist het vitamine een belangrijke rol speelt bij het beschermen van de longen.
Een aantal mogelijkheden om direct vitamine K te bestellen :
Vitamine K bij vitaminesperpost.nl
Vitamine K bij de Online Drogist
Vitamine K via Drogist.net verkrijgen
-Zoeken bij Bol.com naar Vitamine K


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *