Studie die waarschuwde voor de gevaren gebruik mondkapjes ingetrokken

Een studie in het Elsevier-tijdschrift gepubliceerd, die waarschuwde voor de gevaren van het gebruik van mondkapjes/gezichtsmaskers als voorzorgsmaatregel tegen Covid-19 wordt ingetrokken. Vainshelboim, die de auteur is, beweerde  onterecht verbonden te zijn aan de Stanford Universiteit. 

Het artikel werd gepubliceerd door Vainshelboim, een inspanningsfysioloog in de NIH. NIH is een tijdschrift dat ‘radicale, speculatieve en niet-reguliere wetenschappelijke ideeën’ accepteert.

Beweringen over mondkapjes kloppen niet

Er werd door Vainshelboim onterecht beweerd dat zowel medische als niet-medische gezichtsmaskers / mondkapjes niet effectief zouden zijn om mens-op-mens overdracht van virale en infectieziekten zoals SARS-CoV-2 en COVID-19 te blokkeren. Ook  beweerde hij dat het dragen van gezichtsmaskers / mondkapjes aanzienlijke en diverse nadelige fysiologische en psychologische effecten zou kunnen hebben.

Stanford universiteit beveelt gebruik mondkapjes aan

Maar vanuit de Stanford Universiteit worden de beweringen gedaan door Vainshelboim in zijn artikel tegengesproken.  De medische faculteit van de Stanford Universiteit beveelt het gebruik van gezichtsmaskers en mondkapjes ten zeerste om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan. Daarnaast betreft de gepubliceerde studie geen Stanford-studie. Vanuit de Stanford Universiteit is om correctie gevraagd.

Vainshelboim heeft meer nep-referenties

Stanford is niet de enige nep-referentie die Vainshelboim als auteur heeft gebruikt. Hij noemt vaak zijn connectie met het Rabin Medical Center in Israël. Volgens een faculteitslid van deze instelling, heeft Vainshelboim daar al minstens acht jaar niet meer gewerkt. Ook heeft hij nooit een hoogleraarschap bekleed, zoals hij beweert in biografieën. Ook werkte  Vainshelboim niet langer bij de School of Health Sciences aan de Saint Francis University, in Loretto.  Daarnaast heeft Vainshelboim meer tegenstrijdige informatie over zijn achtergrond, opleiding en ervaring op diverse media staan, en andere onterecht toegeëigende titels.

Elsevier journal to retract widely debunked masks study whose author claimed a Stanford affiliation

 

Luchtreiniger TCL Breeva Met HEPA  Filter bestellen

De kans op besmetting wordt kleiner naarmate de lucht schoner wordt. Er zijn onderzoeken die aantonen dat goede luchtfiltering beter is dan een raampje open zetten. De TCL Breeva filtert de lucht 4 keer per uur op maximale snelheid in een kamer tot 15 m², wat betekent dat het slechts 15 minuten duurt om schone lucht. Voor een grotere ruimte kun je er 2 gebruiken. De prijs die je betaalt voor deze luchtreiniger ligt meestal tussen de 85-100 euro, afhankelijk van waar je hem koopt. Vaak is De TCL Breeva A1 luchtreiniger  voor een betaalbare prijs te vinden op bol.com

Ook zijn er andere soorten luchtreinigers te vinden op bol.com.

Resveratrol als potentieel antiviraal middel

Peter van der Voort is Hoofd IC van het Universitair Medisch Centrum Groningen.
Hij gaat er van uit dat resveratrol de hoeveelheid leptine kan verlagen, waardoor corona Covid19 patiënten minder ziek zouden worden. Dit is wat ze hebben ontdekt en verder gaan onderzoeken.
Verder heeft resveratrol een ontstekings-remmende werking. Het werkt als antiviraal middel bij met Corona covid10 besmette menselijke longcellen, ontdekte men recent in het UMCG. Hetzelfde geldt voor een vergelijkbaar voedings-supplement met de naam Pterostilbeen. Beide zijn eventueel ook te combineren.
Een uitgebreid assortiment Resveratrol wordt via bol.com aangeboden.

Ook kan het handig zijn Pterostilbeen of Resveratrol te bestellen of bij het bedrijf Vitamines per Post.

 


Extra vitamine D-inname tegen Corona Covid19

Extra vitamine D wordt geadviseerd als bescherming tegen Corona Covid19-infectie.
Op de IC´s krijgen corona patiënten ook vitamine D toegediend. Want wetenschappers koppelen vitamine D-tekort aan hogere Corona Covid19 sterftecijfers.

Vitamine D bestellen
Vitamine D is te koop in tabletten, capsules maar ook vloeibaar. Je kunt het bestellen  :

Het altijd goed extra vitamine D te nemen in de herfst, winter en vroege voorjaar, wanneer ons lichaam nauwelijks zelf vitamine D aanmaakt.


Producten die beschermen bij besmettelijke (virus)ziekten als corona covid19

Anti virus beschermings-middelen. 

  • Mondkapjes – Luchtfiltratie meer dan 98% op grote en kleine uit de lucht vallende deeltje. Gebruik mondkapjes in combinatie met alcohol desinfectie gel of Alcohol doekjes. Om besmetting in het mondkapje te voorkomen.
  • Lifebuoy-handgel – Kleine tube desinfectie handgel voor onderweg. Geen water nodig.
  • HospiCare Alcohol doekjes – Geschikt voor handen, mobiele telefoon, winkelwagentjes enz.
  • Dermotect desinfectiegel – Op alcohol basis. Snel handen desinfecteren, verdampt snel, dus nel droge handen.
  • Gezichtsscherm – Bescherm jezelf tegen hoest- en niesdruppels. Het gezichtsscherm is afwasbaar,.
  • Wegwerp schort – Bescherm je kleding tegen besmettingen.

Extra VITAMINE K zou doorbraak in corona-behandeling kunnen zijn, volgens Nijmeegse artsen
Ze ontdekten dat corona-patiënten die zeer ernstig ziek worden of overlijden heel weinig vitamine K in hun bloed hebben. En dat is nou juist het vitamine een belangrijke rol speelt bij het beschermen van de longen.
Een aantal mogelijkheden om direct vitamine K te bestellen :
Vitamine K bij vitaminesperpost.nl
Vitamine K bij de Online Drogist
Vitamine K via Drogist.net verkrijgen
-Zoeken bij Bol.com naar Vitamine K


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *