Is reizen per vliegtuig veilig voor corona covid19? In maart nog niet

Toen vlucht 341 van American Airlines naar Los Angeles op een bewolkte donderdag half maart van het asfalt op de luchthaven John F. Kennedy in New York vertrok, was een groot deel van de VS al wegens coronavirus afgesloten. De vlucht was verre van bezet, maar de 49 passagiers en de acht bemanningsleden deelden de toiletten, de cabinelucht en een smal gangpad gedurende de zes uur durende reis.

Hoewel niemand het toen wist, was een man in de eerste klasse, een gepensioneerde chirurg uit Manhattan, besmet met het virus. De dag na de vlucht werd hij met hoge koorts en slijmhoest per ambulance naar het Cedars-Sinai Medical Center gebracht. Het virus verspreidde zich snel onder degenen met wie hij in de uren na het verlaten van LAX (vliegveld in Los Angeles) in contact was gekomen.

De 69-jarige chirurg vloog naar LA, zodat hij naar de Silverado Beverly Place kon verhuizen, een dementiezorgresidentie aan de rand van het Fairfax-district. Net voor de vlucht was hij ontslagen uit een ziekenhuis in New York City. Destijds verspreidde het coronavirus zich snel in de stad, ook in medische voorzieningen.

De volgende dag was de arts echter duidelijk onwel met een temperatuur van 39°C en een “productieve hoest”, volgens medische dossiers. Een medewerker  vertelde hem toen dat hij vanwege de pandemie op zijn kamer moest blijven en hij antwoordde: ‘Ja, ik ken de situatie. En ik heb het heel warm en ik heb het, en ik moet naar het ziekenhuis. ‘ Overgebracht naar Cedars-Sinai, testte hij positief voor COVID-19.

De chirurg herstelde, maar hij heeft 90 personen besmet met het virus en zijn er 13 mensen overleden.

Luchtreiniger TCL Breeva Met HEPA  Filter bestellen

De kans op besmetting wordt kleiner naarmate de lucht schoner wordt. Er zijn onderzoeken die aantonen dat goede luchtfiltering beter is dan een raampje open zetten. De TCL Breeva filtert de lucht 4 keer per uur op maximale snelheid in een kamer tot 15 m², wat betekent dat het slechts 15 minuten duurt om schone lucht. Voor een grotere ruimte kun je er 2 gebruiken. De prijs die je betaalt voor deze luchtreiniger ligt meestal tussen de 85-100 euro, afhankelijk van waar je hem koopt. Vaak is De TCL Breeva A1 luchtreiniger  voor een betaalbare prijs te vinden op bol.com

Ook zijn er andere soorten luchtreinigers te vinden op bol.com.

Resveratrol als potentieel antiviraal middel

Peter van der Voort is Hoofd IC van het Universitair Medisch Centrum Groningen.
Hij gaat er van uit dat resveratrol de hoeveelheid leptine kan verlagen, waardoor corona Covid19 patiënten minder ziek zouden worden. Dit is wat ze hebben ontdekt en verder gaan onderzoeken.
Verder heeft resveratrol een ontstekings-remmende werking. Het werkt als antiviraal middel bij met Corona covid10 besmette menselijke longcellen, ontdekte men recent in het UMCG. Hetzelfde geldt voor een vergelijkbaar voedings-supplement met de naam Pterostilbeen. Beide zijn eventueel ook te combineren.
Een uitgebreid assortiment Resveratrol wordt via bol.com aangeboden.

Ook kan het handig zijn Pterostilbeen of Resveratrol te bestellen of bij het bedrijf Vitamines per Post.

 


Extra vitamine D-inname tegen Corona Covid19

Extra vitamine D wordt geadviseerd als bescherming tegen Corona Covid19-infectie.
Op de IC´s krijgen corona patiënten ook vitamine D toegediend. Want wetenschappers koppelen vitamine D-tekort aan hogere Corona Covid19 sterftecijfers.

Vitamine D bestellen
Vitamine D is te koop in tabletten, capsules maar ook vloeibaar. Je kunt het bestellen  :

Het altijd goed extra vitamine D te nemen in de herfst, winter en vroege voorjaar, wanneer ons lichaam nauwelijks zelf vitamine D aanmaakt.


Producten die beschermen bij besmettelijke (virus)ziekten als corona covid19

Anti virus beschermings-middelen. 

  • Mondkapjes – Luchtfiltratie meer dan 98% op grote en kleine uit de lucht vallende deeltje. Gebruik mondkapjes in combinatie met alcohol desinfectie gel of Alcohol doekjes. Om besmetting in het mondkapje te voorkomen.
  • Lifebuoy-handgel – Kleine tube desinfectie handgel voor onderweg. Geen water nodig.
  • HospiCare Alcohol doekjes – Geschikt voor handen, mobiele telefoon, winkelwagentjes enz.
  • Dermotect desinfectiegel – Op alcohol basis. Snel handen desinfecteren, verdampt snel, dus nel droge handen.
  • Gezichtsscherm – Bescherm jezelf tegen hoest- en niesdruppels. Het gezichtsscherm is afwasbaar,.
  • Wegwerp schort – Bescherm je kleding tegen besmettingen.

Extra VITAMINE K zou doorbraak in corona-behandeling kunnen zijn, volgens Nijmeegse artsen
Ze ontdekten dat corona-patiënten die zeer ernstig ziek worden of overlijden heel weinig vitamine K in hun bloed hebben. En dat is nou juist het vitamine een belangrijke rol speelt bij het beschermen van de longen.
Een aantal mogelijkheden om direct vitamine K te bestellen :
Vitamine K bij vitaminesperpost.nl
Vitamine K bij de Online Drogist
Vitamine K via Drogist.net verkrijgen
-Zoeken bij Bol.com naar Vitamine K


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *