Is reizen per vliegtuig veilig voor corona covid19? In maart nog niet

Toen vlucht 341 van American Airlines naar Los Angeles op een bewolkte donderdag half maart van het asfalt op de luchthaven John F. Kennedy in New York vertrok, was een groot deel van de VS al wegens coronavirus afgesloten. De vlucht was verre van bezet, maar de 49 passagiers en de acht bemanningsleden deelden de toiletten, de cabinelucht en een smal gangpad gedurende de zes uur durende reis.

Hoewel niemand het toen wist, was een man in de eerste klasse, een gepensioneerde chirurg uit Manhattan, besmet met het virus. De dag na de vlucht werd hij met hoge koorts en slijmhoest per ambulance naar het Cedars-Sinai Medical Center gebracht. Het virus verspreidde zich snel onder degenen met wie hij in de uren na het verlaten van LAX (vliegveld in Los Angeles) in contact was gekomen.

De 69-jarige chirurg vloog naar LA, zodat hij naar de Silverado Beverly Place kon verhuizen, een dementiezorgresidentie aan de rand van het Fairfax-district. Net voor de vlucht was hij ontslagen uit een ziekenhuis in New York City. Destijds verspreidde het coronavirus zich snel in de stad, ook in medische voorzieningen.

De volgende dag was de arts echter duidelijk onwel met een temperatuur van 39°C en een “productieve hoest”, volgens medische dossiers. Een medewerker  vertelde hem toen dat hij vanwege de pandemie op zijn kamer moest blijven en hij antwoordde: ‘Ja, ik ken de situatie. En ik heb het heel warm en ik heb het, en ik moet naar het ziekenhuis. ‘ Overgebracht naar Cedars-Sinai, testte hij positief voor COVID-19.

De chirurg herstelde, maar hij heeft 90 personen besmet met het virus en zijn er 13 mensen overleden.

Resveratrol als potentieel antiviraal middel
Peter van der Voort is Hoofd IC van het Universitair Medisch Centrum Groningen.
Hij gaat er van uit dat resveratrol de hoeveelheid leptine kan verlagen, waardoor corona Covid19 patiënten minder ziek zouden worden. Dit is wat ze hebben ontdekt en verder gaan onderzoeken. Verder heeft resveratrol een ontstekingsremmende werking en kan als potentieel antiviraal middel werken.
Een uitgebreid assortiment Reversatrol wordt via bol.com aangeboden.

Ook kan het handig zijn Reversatrol te bestellen bij het bedrijf Vitamines per Post.

 


Extra VITAMINE K zou doorbraak in corona-behandeling kunnen zijn, volgens Nijmeegse artsen
Ze ontdekten dat corona-patiënten die zeer ernstig ziek worden of overlijden heel weinig vitamine K in hun bloed hebben. En dat is nou juist het vitamine een belangrijke rol speelt bij het beschermen van de longen.
Een aantal mogelijkheden om direct vitamine K te bestellen :
Vitamine K bij vitaminesperpost.nl
Vitamine K bij de Online Drogist
Vitamine K via Drogist.net verkrijgen
-Zoeken bij Bol.com naar Vitamine K


Producten die beschermen bij besmettelijke (virus)ziekten als corona covid19

Balthasar Protect is specialist in anti virus beschermings-middelen. En levert producten aan particulieren en groot aantal ziekenhuizen en zorginstellingen.

  • Drielaags mondkapjes – Luchtfiltratie meer dan 98% op grote en kleine uit de lucht vallende deeltje. Gebruik mondkapjes in combinatie met alcohol desinfectie gel of Alcohol doekjes. Om besmetting in het mondkapje te voorkomen.
  • Lifebuoy-handgel – Kleine tube desinfectie handgel voor onderweg. Geen water nodig.
  • HospiCare Alcohol doekjes – Geschikt voor handen, mobiele telefoon, winkelwagentjes enz.
  • Dermotect desinfectiegel – Op alcohol basis. Snel handen desinfecteren, verdampt snel, dus nel droge handen.
  • Gezichtsscherm – Bescherm jezelf tegen hoest- en niesdruppels. Het gezichtsscherm is afwasbaar,.
  • Wegwerp schort – Bescherm je kleding tegen besmettingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *