Infectieziekte-expert VS: veel schade ook bij jonge mensen door corona

Dit betreft mensen die zogenaamd hersteld zijn van Covid-19

Dr. Fauci, de hoogste VS-Amerikaanse infectieziekte-expert, voorspelt een golf aan overblijvende schade door corona covid19. Ook bij ook jonge mensen die slechts een week ziek waren. Iedere infectie is één teveel.

De bekendste arts voor infectieziekten in de VS, dr. Anthony Fauci, zei: “Zeg niet: Jonge mensen die niet in het ziekenhuis belanden zijn prima, laat ze besmet raken, dat is oké. Nee, dat is niet oke.”

“Bij personen die jong en verder gezond zijn, die geen ziekenhuisopname nodig hebben, maar wel ziek van corona zijn en een ​​week of twee-drie in bed liggen en dan beter worden, hebben het virus niet meer. Maar ze hebben restsymptomen, weken en soms maanden lang” zei Dr. Fauci, tijdens een briefing van de American Society for Microbiology.

Fauci zei dat latere controles aantonen dat velen een aanzienlijk hoog percentage cardiovasculaire afwijkingen hebben. Ontsteking van de hartspier (myocarditis) wordt waargenomen bij MRI- en PET-scans. En wijst naar opkomende aandoeningen van de hartspier.

“Ik garandeer je dat als we dit gesprek over zes maanden tot een jaar opnieuw hebben, we de literatuur zullen bekijken en praten over de schadelijke effecten op de lange termijn van niet-gehospitaliseerde patiënten,” volgens Fauci.

Bron : CNN

Resveratrol als potentieel antiviraal middel
Peter van der Voort is Hoofd IC van het Universitair Medisch Centrum Groningen.
Hij gaat er van uit dat resveratrol de hoeveelheid leptine kan verlagen, waardoor corona Covid19 patiënten minder ziek zouden worden. Dit is wat ze hebben ontdekt en verder gaan onderzoeken. Verder heeft resveratrol een ontstekingsremmende werking en kan als potentieel antiviraal middel werken.
Een uitgebreid assortiment Reversatrol wordt via bol.com aangeboden.

Ook kan het handig zijn Reversatrol te bestellen bij het bedrijf Vitamines per Post.

 


Extra VITAMINE K zou doorbraak in corona-behandeling kunnen zijn, volgens Nijmeegse artsen
Ze ontdekten dat corona-patiënten die zeer ernstig ziek worden of overlijden heel weinig vitamine K in hun bloed hebben. En dat is nou juist het vitamine een belangrijke rol speelt bij het beschermen van de longen.
Een aantal mogelijkheden om direct vitamine K te bestellen :
Vitamine K bij vitaminesperpost.nl
Vitamine K bij de Online Drogist
Vitamine K via Drogist.net verkrijgen
-Zoeken bij Bol.com naar Vitamine K


Producten die beschermen bij besmettelijke (virus)ziekten als corona covid19

Balthasar Protect is specialist in anti virus beschermings-middelen. En levert producten aan particulieren en groot aantal ziekenhuizen en zorginstellingen.

  • Drielaags mondkapjes – Luchtfiltratie meer dan 98% op grote en kleine uit de lucht vallende deeltje. Gebruik mondkapjes in combinatie met alcohol desinfectie gel of Alcohol doekjes. Om besmetting in het mondkapje te voorkomen.
  • Lifebuoy-handgel – Kleine tube desinfectie handgel voor onderweg. Geen water nodig.
  • HospiCare Alcohol doekjes – Geschikt voor handen, mobiele telefoon, winkelwagentjes enz.
  • Dermotect desinfectiegel – Op alcohol basis. Snel handen desinfecteren, verdampt snel, dus nel droge handen.
  • Gezichtsscherm – Bescherm jezelf tegen hoest- en niesdruppels. Het gezichtsscherm is afwasbaar,.
  • Wegwerp schort – Bescherm je kleding tegen besmettingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *