Wel/Geen Fabel over Corona Covid19 virus besproken door WHO (Wereld gezondheids organisatie)

Beweringen over Corona bevestigd of weerlegd

Zijn handdrogers effectief in het doden van het nieuwe coronavirus?

Nee. Handdrogers zijn niet effectief in het doden van de 2019-nCoV. Om uzelf te beschermen tegen het nieuwe coronavirus, moet u uw handen regelmatig schoonmaken met een handwrijfmiddel op alcoholbasis of ze wassen met water en zeep. Zodra uw handen zijn schoongemaakt, moet u ze grondig drogen met papieren handdoeken of een heteluchtdroger.

Kan het regelmatig spoelen van uw neus met zoutoplossing een infectie met het nieuwe coronavirus helpen voorkomen?

Nee. Er is geen bewijs dat het regelmatig spoelen van de neus met zoutoplossing mensen heeft beschermd tegen infectie met het nieuwe coronavirus. Er is een beperkt bewijs dat het regelmatig spoelen van de neus met zoutoplossing mensen kan helpen sneller te herstellen van verkoudheid. Het is echter niet aangetoond dat het regelmatig spoelen van de neus luchtweginfecties voorkomt.

Koud weer en sneeuw KUNNEN het nieuwe coronavirus NIET doden.

Er is geen reden om aan te nemen dat koud weer het nieuwe coronavirus of andere ziekten kan doden. De normale lichaamstemperatuur blijft rond de 36,5 ° C tot 37 ° C, ongeacht de buitentemperatuur of het weer.

Het nemen van een warm bad voorkomt de nieuwe coronavirusziekte niet

Als u een warm bad neemt, voorkomt u niet dat u COVID-19 oploopt. Je normale lichaamstemperatuur blijft rond de 36,5 ° C tot 37 ° C, ongeacht de temperatuur van je bad of douche. In feite kan het nemen van een warm bad met extreem heet water schadelijk zijn, omdat het je kan verbranden.

Het nieuwe coronavirus KAN NIET worden overgedragen door muggenbeten.

Tot op heden is er geen informatie of bewijs dat suggereert dat het nieuwe coronavirus door muggen kan worden overgedragen. Het nieuwe coronavirus verspreid zich voornamelijk door druppeltjes die worden gegenereerd wanneer een geïnfecteerde persoon hoest of niest, of door druppeltjes speeksel of afscheiding uit de neus. Hoewel ook mensen die nog geen ziekteverschijnselen vertonen ook de ziekte kunnen verspreiden.

Het COVID-19-virus kan worden overgedragen in gebieden met warme en vochtige klimaten

Uit het bewijs tot nu toe zie we dat het COVID-19-virus kan worden overgedragen in ALLE GEBIEDEN, inclusief gebieden met warm en vochtig weer. Ongeacht het klimaat, neem beschermende maatregelen.

Hoe effectief zijn thermische scanners bij het detecteren van mensen die besmet zijn met het nieuwe coronavirus?

Thermische scanners zijn effectief in het detecteren van mensen die koorts hebben ontwikkeld (d.w.z. een hogere dan normale lichaamstemperatuur) vanwege infectie met het nieuwe coronavirus. Ze kunnen echter geen mensen opsporen die besmet zijn maar nog geen koorts hebben. Dit komt omdat het tussen de 2 en 10 dagen duurt voordat mensen die besmet zijn ziek worden en koorts krijgen.

Kan het spuiten van alcohol of chloor over je hele lichaam het nieuwe coronavirus doden?

Nee, al besmette mensen genezen daar niet door. Zij zullen anderen kunnen besmetten. Sproeien van alcohol of chloor over je hele lichaam zal geen virussen doden die je lichaam al zijn binnengedrongen. Het sproeien van dergelijke stoffen kan schadelijk zijn voor kleding of slijmvliezen (d.w.z. ogen, mond). Alcohol en chloor kunnen WELnuttig zijn om oppervlakken te desinfecteren, maar ze moeten onder de juiste aanbevelingen worden gebruikt.

Beschermen vaccins tegen longontsteking u tegen het nieuwe coronavirus?

Nee. Vaccins tegen longontsteking, zoals pneumokokkenvaccin en Haemophilus influenza type B (Hib) -vaccin, bieden geen bescherming tegen het nieuwe coronavirus. Het virus is zo nieuw en anders dat het zijn eigen vaccin nodig heeft. Onderzoekers proberen een vaccin tegen 2019-nCoV te ontwikkelen en de WHO ondersteunt hun inspanningen. Hoewel deze vaccins niet effectief zijn tegen 2019-nCoV, wordt vaccinatie tegen aandoeningen van de luchtwegen ten zeerste aanbevolen om uw gezondheid te beschermen.

Wat wel belangrijk is

De beste manier om uzelf te beschermen tegen COVID-19 is door regelmatig uw handen te reinigen. Door dit te doen, verwijdert u virussen die mogelijk in uw handen zijn en voorkomt u infecties die zich kunnen voordoen door vervolgens uw ogen, mond en neus aan te raken.
Maak je handen regelmatig schoon met handwrijven op alcoholbasis of ze te wassen met water en zeep.

De Wereld Gezondheids Organisatie bespreekt dit op hun website.

Luchtreiniger TCL Breeva Met HEPA  Filter bestellen

De kans op besmetting wordt kleiner naarmate de lucht schoner wordt. Er zijn onderzoeken die aantonen dat goede luchtfiltering beter is dan een raampje open zetten. De TCL Breeva filtert de lucht 4 keer per uur op maximale snelheid in een kamer tot 15 m², wat betekent dat het slechts 15 minuten duurt om schone lucht. Voor een grotere ruimte kun je er 2 gebruiken. De prijs die je betaalt voor deze luchtreiniger ligt meestal tussen de 85-100 euro, afhankelijk van waar je hem koopt. Vaak is De TCL Breeva A1 luchtreiniger  voor een betaalbare prijs te vinden op bol.com

Ook zijn er andere soorten luchtreinigers te vinden op bol.com.

Resveratrol als potentieel antiviraal middel

Peter van der Voort is Hoofd IC van het Universitair Medisch Centrum Groningen.
Hij gaat er van uit dat resveratrol de hoeveelheid leptine kan verlagen, waardoor corona Covid19 patiënten minder ziek zouden worden. Dit is wat ze hebben ontdekt en verder gaan onderzoeken.
Verder heeft resveratrol een ontstekings-remmende werking. Het werkt als antiviraal middel bij met Corona covid10 besmette menselijke longcellen, ontdekte men recent in het UMCG. Hetzelfde geldt voor een vergelijkbaar voedings-supplement met de naam Pterostilbeen. Beide zijn eventueel ook te combineren.
Een uitgebreid assortiment Resveratrol wordt via bol.com aangeboden.

Ook kan het handig zijn Pterostilbeen of Resveratrol te bestellen of bij het bedrijf Vitamines per Post.

 


Extra vitamine D-inname tegen Corona Covid19

Extra vitamine D wordt geadviseerd als bescherming tegen Corona Covid19-infectie.
Op de IC´s krijgen corona patiënten ook vitamine D toegediend. Want wetenschappers koppelen vitamine D-tekort aan hogere Corona Covid19 sterftecijfers.

Vitamine D bestellen
Vitamine D is te koop in tabletten, capsules maar ook vloeibaar. Je kunt het bestellen  :

Het altijd goed extra vitamine D te nemen in de herfst, winter en vroege voorjaar, wanneer ons lichaam nauwelijks zelf vitamine D aanmaakt.


Producten die beschermen bij besmettelijke (virus)ziekten als corona covid19

Anti virus beschermings-middelen. 

  • Mondkapjes – Luchtfiltratie meer dan 98% op grote en kleine uit de lucht vallende deeltje. Gebruik mondkapjes in combinatie met alcohol desinfectie gel of Alcohol doekjes. Om besmetting in het mondkapje te voorkomen.
  • Lifebuoy-handgel – Kleine tube desinfectie handgel voor onderweg. Geen water nodig.
  • HospiCare Alcohol doekjes – Geschikt voor handen, mobiele telefoon, winkelwagentjes enz.
  • Dermotect desinfectiegel – Op alcohol basis. Snel handen desinfecteren, verdampt snel, dus nel droge handen.
  • Gezichtsscherm – Bescherm jezelf tegen hoest- en niesdruppels. Het gezichtsscherm is afwasbaar,.
  • Wegwerp schort – Bescherm je kleding tegen besmettingen.

Extra VITAMINE K zou doorbraak in corona-behandeling kunnen zijn, volgens Nijmeegse artsen
Ze ontdekten dat corona-patiënten die zeer ernstig ziek worden of overlijden heel weinig vitamine K in hun bloed hebben. En dat is nou juist het vitamine een belangrijke rol speelt bij het beschermen van de longen.
Een aantal mogelijkheden om direct vitamine K te bestellen :
Vitamine K bij vitaminesperpost.nl
Vitamine K bij de Online Drogist
Vitamine K via Drogist.net verkrijgen
-Zoeken bij Bol.com naar Vitamine K


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *