Coronavirus heeft wereldwijd meer dan 1 miljoen mensen gedood

Sinds de uitbraken eind 2019 begonnen, heeft het Covid19 coronavirus land na land doorkruist. Het heef meer dan 33 miljoen mensen wereldwijd ziek gemaakt en meer dan 1 miljoen gedood, volgens gegevens van de Johns Hopkins University. Het duizelingwekkende aantal doden dat op 28 september werd gemeld, komt negen maanden nadat de eerste gevallen werden gemeld in Wuhan, China.

VS hoogste corona dodental

De Verenigde Staten leiden momenteel de wereld als het land met de meest bevestigde gevallen en het hoogste dodental. Op 22 september hadden de VS 200.000 virusdoden, slechts acht maanden na het eerste gerapporteerde geval van het land.

Brazilië

In Brazilië hebben slechte omstandigheden en lakse beperkingen de positieve zaakcijfers tot meer dan 4,7 miljoen geleid, samen met meer dan 141.700 doden.

Covid19 vergeleken met Mexicaans griep

Wereldwijd zijn er meer dan 31 miljoen gevallen van coronavirus bevestigd, met stijgende dodental in verschillende grote landen. Ter vergelijking: de H1N1-griep in 2009 (Mexicaanse griep) had een dodental van 18.500. Op 20 juli 2009 waren wereldwijd 136.432 bevestigde besmettingen en 765 doden. Volgens de WHO zijn er wereldwijd anno augustus 2010 meer dan 18.000 mensen overleden.

Corona Covid19 vergeleken met Ebola

Ebolakoorts heeft een sterftecijfer van ongeveer 50%, waardoor het veel dodelijker is dan het coronavirus, volgens de Wereldgezondheidsorganisatie. Een enorm verschil is dat ebola wordt overgedragen door nauw contact. Ebola is alleen besmettelijk via direct lichamelijk contact met een patiënt of door het slachten en opeten van een ziek dier. Het gebrek aan overdracht via de lucht maakt het gemakkelijker te beheersen door symptomatische individuen te isoleren.

Australië

In Australië, een land met 24 miljoen inwoners, hebben functionarissen minder dan 900 COVID-19-sterfgevallen gemeld, een aantal dat zij toeschrijven aan hun vroege lockdowns.

Maar zelfs landen met relatief weinig doden hebben te maken gehad met het opnieuw optredens van covid19 virusinfecties.


Balthasar Protect is specialist in anti virus beschermings-middelen. En levert producten aan particulieren en groot aantal ziekenhuizen en zorginstellingen.

Luchtreiniger TCL Breeva Met HEPA  Filter bestellen

De kans op besmetting wordt kleiner naarmate de lucht schoner wordt. Er zijn onderzoeken die aantonen dat goede luchtfiltering beter is dan een raampje open zetten. De TCL Breeva filtert de lucht 4 keer per uur op maximale snelheid in een kamer tot 15 m², wat betekent dat het slechts 15 minuten duurt om schone lucht. Voor een grotere ruimte kun je er 2 gebruiken. De prijs die je betaalt voor deze luchtreiniger ligt meestal tussen de 85-100 euro, afhankelijk van waar je hem koopt. Vaak is De TCL Breeva A1 luchtreiniger  voor een betaalbare prijs te vinden op bol.com

Ook zijn er andere soorten luchtreinigers te vinden op bol.com.

Resveratrol als potentieel antiviraal middel

Peter van der Voort is Hoofd IC van het Universitair Medisch Centrum Groningen.
Hij gaat er van uit dat resveratrol de hoeveelheid leptine kan verlagen, waardoor corona Covid19 patiënten minder ziek zouden worden. Dit is wat ze hebben ontdekt en verder gaan onderzoeken.
Verder heeft resveratrol een ontstekings-remmende werking. Het werkt als antiviraal middel bij met Corona covid10 besmette menselijke longcellen, ontdekte men recent in het UMCG. Hetzelfde geldt voor een vergelijkbaar voedings-supplement met de naam Pterostilbeen. Beide zijn eventueel ook te combineren.
Een uitgebreid assortiment Resveratrol wordt via bol.com aangeboden.

Ook kan het handig zijn Pterostilbeen of Resveratrol te bestellen of bij het bedrijf Vitamines per Post.

 


Extra vitamine D-inname tegen Corona Covid19

Extra vitamine D wordt geadviseerd als bescherming tegen Corona Covid19-infectie.
Op de IC´s krijgen corona patiënten ook vitamine D toegediend. Want wetenschappers koppelen vitamine D-tekort aan hogere Corona Covid19 sterftecijfers.

Vitamine D bestellen
Vitamine D is te koop in tabletten, capsules maar ook vloeibaar. Je kunt het bestellen  :

Het altijd goed extra vitamine D te nemen in de herfst, winter en vroege voorjaar, wanneer ons lichaam nauwelijks zelf vitamine D aanmaakt.


Producten die beschermen bij besmettelijke (virus)ziekten als corona covid19

Anti virus beschermings-middelen. 

  • Mondkapjes – Luchtfiltratie meer dan 98% op grote en kleine uit de lucht vallende deeltje. Gebruik mondkapjes in combinatie met alcohol desinfectie gel of Alcohol doekjes. Om besmetting in het mondkapje te voorkomen.
  • Lifebuoy-handgel – Kleine tube desinfectie handgel voor onderweg. Geen water nodig.
  • HospiCare Alcohol doekjes – Geschikt voor handen, mobiele telefoon, winkelwagentjes enz.
  • Dermotect desinfectiegel – Op alcohol basis. Snel handen desinfecteren, verdampt snel, dus nel droge handen.
  • Gezichtsscherm – Bescherm jezelf tegen hoest- en niesdruppels. Het gezichtsscherm is afwasbaar,.
  • Wegwerp schort – Bescherm je kleding tegen besmettingen.

Extra VITAMINE K zou doorbraak in corona-behandeling kunnen zijn, volgens Nijmeegse artsen
Ze ontdekten dat corona-patiënten die zeer ernstig ziek worden of overlijden heel weinig vitamine K in hun bloed hebben. En dat is nou juist het vitamine een belangrijke rol speelt bij het beschermen van de longen.
Een aantal mogelijkheden om direct vitamine K te bestellen :
Vitamine K bij vitaminesperpost.nl
Vitamine K bij de Online Drogist
Vitamine K via Drogist.net verkrijgen
-Zoeken bij Bol.com naar Vitamine K


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *