Bij meer dan 70% coronabesmettingen huishoudens kind de oorzaak

Bij  70,4% van de coronabesmettingen in huishoudens was een kind de oorzaak, bleek uit een groot onderzoek over 850.000 Amerikaanse huishoudens in de VS.

Jongere kinderen onder de 8 jaar hebben meer kans op overdracht dan kinderen van 9-17 jaar.  De scholen zorgden voor substantiële verspreiding van het corona virus.

Stijging corona besmettingen na de vakantietijd

Toen de Amerikaanse scholen in de herfst van 2020 weer opengingen, droegen kinderen meer bij aan de afgeleide overdracht binnen het huishouden toen ze op school zaten, en minder tijdens de zomer- en wintervakanties, een patroon dat consistent is gedurende 2 opeenvolgende schooljaren. De auteurs concludeerden dat kinderen een belangrijke rol speelden bij de verspreiding van SARS-CoV-2 en dat scholen ook voor een substantiële verspreiding zorgde.

De ENIGE keer dat kinderen niet de meerderheid van de primaire gevallen van besmetting waren, was in de winter van 2020. Toen gingen de kinderen niet naar school,  en het  was het jaar waarin vakantiereizen en bijeenkomsten minimaal waren omdat de corona besmettingen zo hoog waren op dat moment.

Het onderzoek werd gedaan van oktober 2019 tot oktober 2022, en de studie is  in JAMA Network Open gepubliceerd.

Kinderen lopen risico

Daarnaast, kinderen lopen ook risico. Kinderen sterven niet met hetzelfde percentage als volwassenen (kinderen zouden niet hieraan dood moeten gaan!), maar kinderen hebben ook aanzienlijke COVID-ziekenhuisopnames en -sterfte ondergaan. Vooral vergeleken met andere ziektes waaraan kinderen sterven.

Klaslokalen inrichten met luchtfiltratie en ventilatie

Dit geeft alle redenen om alle klaslokalen te upgraden met geschikte luchtfiltratie en ventilatie. Dat zou daarnaast ook de verspreiding van andere luchtwegaandoeningen verminderen.
Scholen zijn hier het middelpunt waar juist geschikte maatregelen een (exponentieel) groter effect kan geven.  Omdat je dan transmissieketens meer bij de bron stopt.

Er is geen enkele plaats waar het nemen van maatregelen om de overdracht te stoppen zo’n ENORME impact zou hebben – niet alleen op de kinderen, maar op IEDEREEN.

Waarom wel hier en elders (nog) niet?

Het is niet verwonderlijk dat om de verspreiding van Covid te stoppen, veilig  virusdodende UV-licht-lampen worden geïnstalleerd in het Pentagon en veel Amerikaanse militaire bases. Het is niet duur en het werkt prima. Waarom niet op scholen overal ter wereld? Dan heb je bestrijding bij wat vaak de bron is.

 

Luchtreiniger TCL Breeva Met HEPA  Filter bestellen

De kans op besmetting wordt kleiner naarmate de lucht schoner wordt. Er zijn onderzoeken die aantonen dat goede luchtfiltering beter is dan een raampje open zetten. De TCL Breeva filtert de lucht 4 keer per uur op maximale snelheid in een kamer tot 15 m², wat betekent dat het slechts 15 minuten duurt om schone lucht. Voor een grotere ruimte kun je er 2 gebruiken. De prijs die je betaalt voor deze luchtreiniger ligt meestal tussen de 85-100 euro, afhankelijk van waar je hem koopt. Vaak is De TCL Breeva A1 luchtreiniger  voor een betaalbare prijs te vinden op bol.com

Ook zijn er andere soorten luchtreinigers te vinden op bol.com.

Resveratrol als potentieel antiviraal middel

Peter van der Voort is Hoofd IC van het Universitair Medisch Centrum Groningen.
Hij gaat er van uit dat resveratrol de hoeveelheid leptine kan verlagen, waardoor corona Covid19 patiënten minder ziek zouden worden. Dit is wat ze hebben ontdekt en verder gaan onderzoeken.
Verder heeft resveratrol een ontstekings-remmende werking. Het werkt als antiviraal middel bij met Corona covid10 besmette menselijke longcellen, ontdekte men recent in het UMCG. Hetzelfde geldt voor een vergelijkbaar voedings-supplement met de naam Pterostilbeen. Beide zijn eventueel ook te combineren.
Een uitgebreid assortiment Resveratrol wordt via bol.com aangeboden.

Ook kan het handig zijn Pterostilbeen of Resveratrol te bestellen of bij het bedrijf Vitamines per Post.

 


Extra vitamine D-inname tegen Corona Covid19

Extra vitamine D wordt geadviseerd als bescherming tegen Corona Covid19-infectie.
Op de IC´s krijgen corona patiënten ook vitamine D toegediend. Want wetenschappers koppelen vitamine D-tekort aan hogere Corona Covid19 sterftecijfers.

Vitamine D bestellen
Vitamine D is te koop in tabletten, capsules maar ook vloeibaar. Je kunt het bestellen  :

Het altijd goed extra vitamine D te nemen in de herfst, winter en vroege voorjaar, wanneer ons lichaam nauwelijks zelf vitamine D aanmaakt.


Producten die beschermen bij besmettelijke (virus)ziekten als corona covid19

Anti virus beschermings-middelen. 

  • Mondkapjes – Luchtfiltratie meer dan 98% op grote en kleine uit de lucht vallende deeltje. Gebruik mondkapjes in combinatie met alcohol desinfectie gel of Alcohol doekjes. Om besmetting in het mondkapje te voorkomen.
  • Lifebuoy-handgel – Kleine tube desinfectie handgel voor onderweg. Geen water nodig.
  • HospiCare Alcohol doekjes – Geschikt voor handen, mobiele telefoon, winkelwagentjes enz.
  • Dermotect desinfectiegel – Op alcohol basis. Snel handen desinfecteren, verdampt snel, dus nel droge handen.
  • Gezichtsscherm – Bescherm jezelf tegen hoest- en niesdruppels. Het gezichtsscherm is afwasbaar,.
  • Wegwerp schort – Bescherm je kleding tegen besmettingen.

Extra VITAMINE K zou doorbraak in corona-behandeling kunnen zijn, volgens Nijmeegse artsen
Ze ontdekten dat corona-patiënten die zeer ernstig ziek worden of overlijden heel weinig vitamine K in hun bloed hebben. En dat is nou juist het vitamine een belangrijke rol speelt bij het beschermen van de longen.
Een aantal mogelijkheden om direct vitamine K te bestellen :
Vitamine K bij vitaminesperpost.nl
Vitamine K bij de Online Drogist
Vitamine K via Drogist.net verkrijgen
-Zoeken bij Bol.com naar Vitamine K


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *