Britse kinderen in ziekenhuizen met ernstige gevolgen corona verdrievoudigd

Aantal Britse kinderen in ziekenhuizen met ernstige gevolgen corona verdrievoudigd; “meer dan 100 kinderen per week op de intensive care “

The Guardian meldt dat het aantal kinderen dat in het ziekenhuis belandt na besmetting met het coronavirus sterk toeneemt. Tot 100 kinderen per week worden in het ziekenhuis opgenomen met een zeldzame ziekte die weken na Covid-19 kan opduiken, waardoor ze op de intensive care blijven, volgens de artsen.

Pediatrisch inflammatoir multi-systeem syndroom (PIMS)

De kinderen hebben klachten die eerst werden toegeschreven aan de zeldzame Kawasaki-ziekte. Maar deze worden veroorzaakt door het coronavirus. De kinderen vertonen kenmerkende symptomen: huiduitslag, hoge koorts, gevaarlijk lage bloeddruk, problemen met de ingewanden en in de ernstigste gevallen symptomen die lijken op toxische shock en soms een beroerte. Er zijn tot nu toe twee kinderen hieraan overleden, sinds het begin van de pandemie. Het wordt het pediatrisch inflammatoir multi-systeem syndroom (PIMS) genoemd.

De ziekte openbaart zich soms pas weken na besmetting. Opvallend is dat driekwart van de patiëntjes een Afro-Caribische of Aziatische achtergrond heeft.

Er wordt aangenomen dat er sinds begin januari tussen de 12 en 15 kinderen per dag ziek zijn geworden. Gevallen zijn op veel plaatsen naar voren gekomen, maar de meeste waren in Londen en Zuidoost-Engeland, gebieden waar de nieuwe Kent-variant van het coronavirus een sterke stijging van het aantal infecties heeft veroorzaakt.

78% van de patiënten had geen onderliggende ziekten

Bewijs over deze ziekte wordt verzameld door Dr. Hermione Lyall, een expert op het gebied van infectieziekten bij kinderen en de klinische directeur voor kinderdiensten bij Imperial College Healthcare NHS Trust in Londen.  Lyall’s dataset, gebaseerd op cijfers van 21 van de 23 pediatrische intensive care units (PICU’s), onthulde ook dat 78% van de patiënten geen onderliggende ziekten had en totdat PIMS in goede gezondheid verkeerde, wat volgens kinderartsen “zeer zorgwekkend” is.  De gemiddelde leeftijd van kinderen die PIMS krijgen is 11 jaar, maar varieert van 8 tot 14 jaar; tweederde waren jongens.

Bron: The Guardian

Luchtreiniger TCL Breeva Met HEPA  Filter bestellen

De kans op besmetting wordt kleiner naarmate de lucht schoner wordt. Er zijn onderzoeken die aantonen dat goede luchtfiltering beter is dan een raampje open zetten. De TCL Breeva filtert de lucht 4 keer per uur op maximale snelheid in een kamer tot 15 m², wat betekent dat het slechts 15 minuten duurt om schone lucht. Voor een grotere ruimte kun je er 2 gebruiken. De prijs die je betaalt voor deze luchtreiniger ligt meestal tussen de 85-100 euro, afhankelijk van waar je hem koopt. Vaak is De TCL Breeva A1 luchtreiniger  voor een betaalbare prijs te vinden op bol.com

Ook zijn er andere soorten luchtreinigers te vinden op bol.com.

Resveratrol als potentieel antiviraal middel

Peter van der Voort is Hoofd IC van het Universitair Medisch Centrum Groningen.
Hij gaat er van uit dat resveratrol de hoeveelheid leptine kan verlagen, waardoor corona Covid19 patiënten minder ziek zouden worden. Dit is wat ze hebben ontdekt en verder gaan onderzoeken.
Verder heeft resveratrol een ontstekings-remmende werking. Het werkt als antiviraal middel bij met Corona covid10 besmette menselijke longcellen, ontdekte men recent in het UMCG. Hetzelfde geldt voor een vergelijkbaar voedings-supplement met de naam Pterostilbeen. Beide zijn eventueel ook te combineren.
Een uitgebreid assortiment Resveratrol wordt via bol.com aangeboden.

Ook kan het handig zijn Pterostilbeen of Resveratrol te bestellen of bij het bedrijf Vitamines per Post.

 


Extra vitamine D-inname tegen Corona Covid19

Extra vitamine D wordt geadviseerd als bescherming tegen Corona Covid19-infectie.
Op de IC´s krijgen corona patiënten ook vitamine D toegediend. Want wetenschappers koppelen vitamine D-tekort aan hogere Corona Covid19 sterftecijfers.

Vitamine D bestellen
Vitamine D is te koop in tabletten, capsules maar ook vloeibaar. Je kunt het bestellen  :

Het altijd goed extra vitamine D te nemen in de herfst, winter en vroege voorjaar, wanneer ons lichaam nauwelijks zelf vitamine D aanmaakt.


Producten die beschermen bij besmettelijke (virus)ziekten als corona covid19

Anti virus beschermings-middelen. 

  • Mondkapjes – Luchtfiltratie meer dan 98% op grote en kleine uit de lucht vallende deeltje. Gebruik mondkapjes in combinatie met alcohol desinfectie gel of Alcohol doekjes. Om besmetting in het mondkapje te voorkomen.
  • Lifebuoy-handgel – Kleine tube desinfectie handgel voor onderweg. Geen water nodig.
  • HospiCare Alcohol doekjes – Geschikt voor handen, mobiele telefoon, winkelwagentjes enz.
  • Dermotect desinfectiegel – Op alcohol basis. Snel handen desinfecteren, verdampt snel, dus nel droge handen.
  • Gezichtsscherm – Bescherm jezelf tegen hoest- en niesdruppels. Het gezichtsscherm is afwasbaar,.
  • Wegwerp schort – Bescherm je kleding tegen besmettingen.

Extra VITAMINE K zou doorbraak in corona-behandeling kunnen zijn, volgens Nijmeegse artsen
Ze ontdekten dat corona-patiënten die zeer ernstig ziek worden of overlijden heel weinig vitamine K in hun bloed hebben. En dat is nou juist het vitamine een belangrijke rol speelt bij het beschermen van de longen.
Een aantal mogelijkheden om direct vitamine K te bestellen :
Vitamine K bij vitaminesperpost.nl
Vitamine K bij de Online Drogist
Vitamine K via Drogist.net verkrijgen
-Zoeken bij Bol.com naar Vitamine K


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *