Antiviraal middel Ivermectine meta-analyse door Dr. Andrew Hill – Corona covid19 onderzoek

Video Invermectine meta-analyse door Dr. Andrew Hill

Dr. Andrews Hill’s Ivermectine meta-analyse, van de Universiteit van Liverpool, Engeland, ondersteund door The Access to COVID-19 Tools (ACT) Accelerator. 

The Access to COVID-19 Tools (ACT) Accelerator is een wereldwijde samenwerking om de ontwikkeling, productie en billijke toegang tot nieuwe COVID-19-diagnostiek, therapieën en vaccins te versnellen.

De ACT-Accelerator is Gelanceerd door de WHO en partners. Het heeft de snelste, meest gecoördineerde en succesvolle wereldwijde inspanning in de geschiedenis ondersteund om hulpmiddelen te ontwikkelen om een ziekte te bestrijden. Met aanzienlijke vooruitgang in onderzoek en ontwikkeling door de academische wereld, particuliere sector en overheidsinitiatieven, staat de ACT-Accelerator op het punt een manier te vinden om een einde te maken aan de acute fase van de pandemie door de tests, behandelingen en vaccins in te zetten die de wereld nodig heeft.

Bemerkingen uit deze video vertaald

Wereldwijd is ivermectine erg aantrekkelijk omdat het tussen de één en twee dollar kost voor een kuur in landen als India en Bangladesh.

Herstel en overlevingskansen

Het klinische herstel werd in verschillende onderzoeken op verschillende manieren gerapporteerd, maar over het algemeen was er een 43 % hogere  kans dat patiënten klinisch herstel bereikten vergeleken met de controlegroep met een betrouwbaarheidsinterval van 21 tot 67 %.

We keken daarna naar de sterftecijfers.  Er was een verbetering van 72 procent in overleving voor mensen behandeld met ivermectine  versus de controle met betrouwbaarheids-intervallen van 38 tot 87 procent.

Invloed van dosis ivermectine

Daarna hebben we toen gekeken naar dosis-responseffecten. Er zijn veel verschillende doses en duur waarnaar in deze onderzoeken wordt gekeken. De sterkste behandelingseffecten die we zagen waren in het Egyptische onderzoek waar de dosis het hoogst is. Hier zien we de sterkste effecten op ofwel verbetering van de prognose of ziekenhuisopnames of de dagen waarop mensen pcr-positief waren. Dat gaat zowel op als we kijken naar  milde, matige of ernstige patiënten. Daarentegen de kleinste voordelen van de behandeling (bij kleine dosis ivermectine) die werden waargenomen waren nog steeds statistisch significant, maar ze waren kleiner in termen van duur,  lage zuurstofverzadiging, duur van ziekenhuisopname en sterftecijfers.

De sterkste behandelingseffecten zagen we in het Egyptische onderzoek met vijf dagen behandeling met een dosering van 0,4 mg / kg. De kleinste effecten werden gezien in een Iraans onderzoek met 1-2 dagen behandeling met een dosering van 0,2 mg / kg.

Bekijk ook een ander artikel met video :
Video: Ivermectin, sterk antiviraal en ontstekingsremmend bij corona covid19

Luchtreiniger TCL Breeva Met HEPA  Filter bestellen

De kans op besmetting wordt kleiner naarmate de lucht schoner wordt. Er zijn onderzoeken die aantonen dat goede luchtfiltering beter is dan een raampje open zetten. De TCL Breeva filtert de lucht 4 keer per uur op maximale snelheid in een kamer tot 15 m², wat betekent dat het slechts 15 minuten duurt om schone lucht. Voor een grotere ruimte kun je er 2 gebruiken. De prijs die je betaalt voor deze luchtreiniger ligt meestal tussen de 85-100 euro, afhankelijk van waar je hem koopt. Vaak is De TCL Breeva A1 luchtreiniger  voor een betaalbare prijs te vinden op bol.com

Ook zijn er andere soorten luchtreinigers te vinden op bol.com.

Resveratrol als potentieel antiviraal middel

Peter van der Voort is Hoofd IC van het Universitair Medisch Centrum Groningen.
Hij gaat er van uit dat resveratrol de hoeveelheid leptine kan verlagen, waardoor corona Covid19 patiënten minder ziek zouden worden. Dit is wat ze hebben ontdekt en verder gaan onderzoeken.
Verder heeft resveratrol een ontstekings-remmende werking. Het werkt als antiviraal middel bij met Corona covid10 besmette menselijke longcellen, ontdekte men recent in het UMCG. Hetzelfde geldt voor een vergelijkbaar voedings-supplement met de naam Pterostilbeen. Beide zijn eventueel ook te combineren.
Een uitgebreid assortiment Resveratrol wordt via bol.com aangeboden.

Ook kan het handig zijn Pterostilbeen of Resveratrol te bestellen of bij het bedrijf Vitamines per Post.

 


Extra vitamine D-inname tegen Corona Covid19

Extra vitamine D wordt geadviseerd als bescherming tegen Corona Covid19-infectie.
Op de IC´s krijgen corona patiënten ook vitamine D toegediend. Want wetenschappers koppelen vitamine D-tekort aan hogere Corona Covid19 sterftecijfers.

Vitamine D bestellen
Vitamine D is te koop in tabletten, capsules maar ook vloeibaar. Je kunt het bestellen  :

Het altijd goed extra vitamine D te nemen in de herfst, winter en vroege voorjaar, wanneer ons lichaam nauwelijks zelf vitamine D aanmaakt.


Producten die beschermen bij besmettelijke (virus)ziekten als corona covid19

Anti virus beschermings-middelen. 

  • Mondkapjes – Luchtfiltratie meer dan 98% op grote en kleine uit de lucht vallende deeltje. Gebruik mondkapjes in combinatie met alcohol desinfectie gel of Alcohol doekjes. Om besmetting in het mondkapje te voorkomen.
  • Lifebuoy-handgel – Kleine tube desinfectie handgel voor onderweg. Geen water nodig.
  • HospiCare Alcohol doekjes – Geschikt voor handen, mobiele telefoon, winkelwagentjes enz.
  • Dermotect desinfectiegel – Op alcohol basis. Snel handen desinfecteren, verdampt snel, dus nel droge handen.
  • Gezichtsscherm – Bescherm jezelf tegen hoest- en niesdruppels. Het gezichtsscherm is afwasbaar,.
  • Wegwerp schort – Bescherm je kleding tegen besmettingen.

Extra VITAMINE K zou doorbraak in corona-behandeling kunnen zijn, volgens Nijmeegse artsen
Ze ontdekten dat corona-patiënten die zeer ernstig ziek worden of overlijden heel weinig vitamine K in hun bloed hebben. En dat is nou juist het vitamine een belangrijke rol speelt bij het beschermen van de longen.
Een aantal mogelijkheden om direct vitamine K te bestellen :
Vitamine K bij vitaminesperpost.nl
Vitamine K bij de Online Drogist
Vitamine K via Drogist.net verkrijgen
-Zoeken bij Bol.com naar Vitamine K


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *