Zorgboek Artrose (met tips en oefeningen)

Zorgboek Artrose  – Auteur: E.H. Coene

Vaak wordt artrose afgedaan als een ouderdomskwaal waar niets aan te doen is. Ten onrechte. Artrose kan niet worden genezen, maar u kunt wel veel doen om de gevolgen van artrose te beperken. Het boek geeft veel praktische tips.  Het boek bevat ook veel oefeningen die je zelf kunt doen om je gewrichten zo soepel mogelijk te houden.

Bekijk of koop Zorgboek Artrose via Bol.

Boek geeft antwoord op veel vragen over artrose

Hierover gaat dit zorgboek. Het boek gaat in op vragen als :
Wat is artrose precies?  Hoe zit het met bewegen?  Wanneer belast ik een gewricht te veel?  Wat kan ik doen om de pijn te verminderen?  Zijn er oefeningen die speciaal geschikt zijn voor mij?  Wat kan mijn partner doen om mij te helpen?  Zal ik over een paar jaar nog kunnen werken?  Klopt het dat er subsidies zijn om een werkplek aan te passen?  Wat zijn geschikte hulpmiddelen voor bij het lopen?… Kan ik een vergoeding krijgen voor het aanpassen van mijn huis?
De tips en adviezen in dit boek zullen u helpen een zelfstandig en prettig leven te leiden, ondanks de artrose.

Experts hebben een bijdrage geleverd

Aan het boek hebben veel deskundigen een bijdrage geleverd: reumatologen, fysiotherapeuten, ergotherapeuten, verpleegkundigen, maatschappelijk werkers, mensen van de Reumapatiëntenverenigingen en het Reumafonds en – natuurlijk – mensen die zelf artrose hebben.

Bekijk ook de artikelen :
Artrose heup en knie oefentherapie 2018 in de basisverzekering
Artrose, versleten knie bewegen en oefeningen

 

Artrose specialist
Voor alle ledematen zijn er hulpmiddelen die  aangeboden worden via Artrosespecialist.nl.  Artrosespecialist is gericht op mensen die last hebben van artrose.

Via het bedrijf Rollator Goedkoop kunt u een XXL Rollator bestellen die bij u past.  Of kijk bij  Hulpmiddelenwereld XL Rollator.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *