Gratis gehoortest voor iedereen, hoortest voor jong en oud in Nederland

Handig, een gratis gehoortest bij u in de buurt

Wilt u zekerheid krijgen over hoe het momenteel met uw gehoor gesteld is, doe dan de gratis gehoortest. Deze vrijblijvende en gratis test kunnen mensen in Nederland, zowel jong als oud, aanvragen. En kan bij een audicien bij u in de buurt ingepland en gedaan worden.

Er zijn 60 hoorspecialisten en vestigingen aangesloten waar u zich kunt laten testen. Zij bieden u een kwalitatieve gehoortest en kunnen u helpen bij alle hoorproblemen.

Een andere mogelijkheid is om bij “Beter Horen” een gratis hoortest in de buurt aan te vragen.

Voorkom gehoorschade in lawaaiige omgevingen

De hoorscan kan zinvol zijn voor iedereen die gehoorschade wil voorkomen. Bijvoorbeeld muzikanten, festival bezoekers en mensen met beroepen in een lawaaiige omgeving hebben baat bij de gehoortest. Ook voor werkgevers kan het interessant zijn om medewerkers een hoorscan aan te bieden.

Vraag zeker een test aan bij problemen met uw gehoor.

Heeft u problemen met horen of vermoedt u dat u gehoorschade heeft? Doe dan zeker een gehoortest bij een erkende audicien. Dit kunt u snel regelen door de aanvraag in te voeren bij op de hoorwinkel website .

60 aangesloten vestigingen met audiciens

De hoorwinkel website is o.a. gericht op het aanvragen van een gratis hoortest of hooradvies bij één van de 60 aangesloten audiciens in vestigingen in Nederland. Door dit landelijke netwerk aan winkels kan de consument altijd dicht in de buurt terecht voor een gratis hoortest. De aanvrager wordt teruggebeld om de afspraak rond te maken.

 

Artrose specialist
Voor alle ledematen zijn er hulpmiddelen die  aangeboden worden via Artrosespecialist.nl.  Artrosespecialist is gericht op mensen die last hebben van artrose.

Via het bedrijf Rollator Goedkoop kunt u een XXL Rollator bestellen die bij u past.  Of kijk bij  Hulpmiddelenwereld XL Rollator.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *