Gratis gehoortest voor iedereen, hoortest voor jong en oud in Nederland

Handig, een gratis gehoortest bij u in de buurt

Wilt u zekerheid krijgen over hoe het momenteel met uw gehoor gesteld is,  doe dan de gratis gehoortest. Deze vrijblijvende en  gratis test kunnen mensen in Nederland, zowel jong als oud, aanvragen.  En kan bij een audicien bij u in de buurt ingepland en gedaan worden.

Er zijn 220  hoorspecialisten aangesloten bij Gehoortest.nl waar u zich kunt laten testen. Zij bieden u een kwalitatieve gehoortest en kunnen u helpen bij alle hoorproblemen.

Voorkom gehoorschade in lawaaiige omgevingen

De hoorscan kan zinvol zijn voor iedereen die gehoorschade wil voorkomen.  Bijvoorbeeld muzikanten, festival bezoekers en mensen met beroepen in een lawaaiige omgeving hebben baat bij de gehoortest. Ook  voor werkgevers kan het interessant zijn om medewerkers een hoorscan aan te bieden.

Vraag zeker een test aan bij problemen met uw gehoor.

Heeft u problemen met horen of vermoedt u dat u gehoorschade heeft? Doe dan zeker een gehoortest bij een erkende audicien.  Dit kunt u  snel regelen door de aanvraag in te voeren bij  Gehoortest.nl .

220 aangesloten audiciens

Gehoortest.nl is een website volledig gericht op het aanvragen van een gratis hoortest of hooradvies bij één van de 220 aangesloten audiciens in Nederland. Door dit landelijke netwerk aan winkels kan de consument altijd dicht in de buurt terecht voor een gratis hoortest. De aanvrager wordt altijd binnen 15 min teruggebeld om de afspraak rond te maken.

Gehoortest.nl  biedt ook informatie over alle aangesloten winkels.

Artrose specialist
Voor alle ledematen zijn er hulpmiddelen die  aangeboden worden via Artrosespecialist.nl.  Artrosespecialist is gericht op mensen die last hebben van artrose.

Via het bedrijf Rollator Goedkoop kunt u een XXL Rollator bestellen die bij u past.  Of kijk bij  Hulpmiddelenwereld XL Rollator.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *