Horen en gehoorapparaat, breng jezelf geen schade toe

Koop hoortoestellen niet in supermarkt of warenhuis

Soms verkopen supermarkten en warenhuizen goedkope gehoortoestellen. Zulke hoorapparaten bieden ondersteuning bij alle geluiden. Dit zijn geen gehoorapparaten welke via de gehoorspecialist verkrijgbaar zijn. Dit zijn dus geen professionele toestellen die nauwkeurig aangemeten worden.  Dergelijke gehoorapparaten dienen enkel ter ondersteuning.

Te harde geluidsversterking hoorapparaat

Kno-artsen en –specialisten waarschuwen echter voor mogelijke gehoorschade door te harde geluidsversterking door het apparaat. Dergelijke hoortoestellen die tot 126 decibel kunnen versterken, kunnen schadelijk zijn voor het gehoor.

Ga met gehoorklachten naar de huisarts

Wanneer je vermoedt dat je gehoor slechter wordt, is het zinvol om hiermee naar  je huisarts te gaan. Je huisarts kan je adviseren of eventueel doorverwijzen naar een    Keel- Neus- en Oorarts of audicien.

Vrijblijvend een gehoortest doen kan altijd

Slechthorendheid kan vaak eenvoudig verholpen worden. Zoek daarom op tijd hulp.  Want hoe langer een hoortoestel wordt uitgesteld, des te lastiger wordt het om je erop aan te passen. Ook als je 55-plusser bent en je hebt nog geen problemen is het verstandig om vrijblijvend een gehoortest te laten doen.

Gehoorapparaten tegenwoordig kleiner als vroeger

Gehoortoestellen zijn tegenwoordig veel kleiner als vroeger. Daarnaast zijn er modellen voor moderne (jongere) mensen,  in verschillende modekleuren of met patroontjes te krijgen.  Diverse modellen en opties zijn mogelijk. Vraag en bekijk de mogelijkheden bij de audicien. De gehoorspecialist zorgt er voor dat je het juiste advies of een juist aangemeten hoortoestel krijgt.

40% goedkoper begeleid hoortoestel online uitkiezen en bestellen

Artrose specialist
Voor alle ledematen zijn er hulpmiddelen die  aangeboden worden via Artrosespecialist.nl.  Artrosespecialist is gericht op mensen die last hebben van artrose.

Via het bedrijf Rollator Goedkoop kunt u een XXL Rollator bestellen die bij u past.  Of kijk bij  Hulpmiddelenwereld XL Rollator.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *