40% goedkoper begeleid hoortoestel online uitkiezen en bestellen

In Nederland is ongeveer 10% van de bevolking slechthorend. OnlineHoortoestel.nl is de enige webshop in Nederland waar je online een hoortoestel kunt uitkiezen en bestellen. Nergens anders kunnen die 1,6 miljoen slechthorenden in Nederland via een webshop direct een hoortoestel afrekenen.

Waarom is OnlineHoortoestel.nl zo voordelig?

Bij OnlineHoortoestel.nl krijg je alles wat je nodig hebt voor je hoortoestel: een goede eerste aanpassing van het apparaat, afgesteld op jouw gehoor. En ook meteen batterijtjes er bij zodat je meteen beter kunt gaan horen. Bij de audicien in de winkel om de hoek zitten veel bezoeken en nacontroles bij de prijs inbegrepen. Voor veel mensen is dat niet nodig en die betalen dus te veel.  Daarin zit vooral het grote verschil in prijs. De eerste afspraak is inclusief. Wanneer je vaker wilt langskomen bij één van de gecertificeerde audiciens, dan ben je altijd welkom. Voor iedere afspraak die je maakt wordt de tijd die we aan je besteden in rekening gebracht. Je betaalt dus alleen waarvoor je gebruik maakt. Dat is wel zo eerlijk.

Online Hoortoestel heeft  enkel één hoorcentrum en een paar  servicepunten.  In tegenstelling tot veel grote ketens heeft Online Hoortoestel geen extra huur- en onderhoudskosten voor dergelijke winkels. Ook worden er geen kosten voor tv- of radio reclame gemaakt.

Aantrekkelijke prijzen voor Nederlanders, Duitsers en Belgen

De prijzen zijn voor de consument bijzonder aantrekkelijk. Niet alleen in Nederland, maar ook voor Duitsland en België. In Nederland is de consument 30 tot 40% goedkoper uit dan bij de audicien in de winkel. De prijs en het gemak van online bestellen zijn de voornaamste redenen om voor OnlineHoortoestel.nl te kiezen.

Meest innovatieve en geavanceerde hoortoestellen

Het platform richt zich op slechthorenden die kiezen voor de meest innovatieve hoortoestellen. Het zijn hoortoestellen die doorgaans niet vergoed worden door verzekeraars. De klanten van OnlineHoortoestel.nl kiezen bewust om zelf te betalen voor een hoortoestel dat heel innovatief en geavanceerd is.

Naast hoortoestellen verkoopt OnlineHoortoestel.nl ook allerlei bijproducten die niet of nauwelijks elders online te krijgen zijn.

Hulp bij keuze

Op het platform bestel je niet alleen een hoortoestel. OnlineHoortoestel.nl helpt ook met het maken van de juiste keuze door een vergelijker en een geautomatiseerd hoortoestel-advies. Zo maakt het platform de audicien in de winkel overbodig.

 

Artrose specialist
Voor alle ledematen zijn er hulpmiddelen die  aangeboden worden via Artrosespecialist.nl.  Artrosespecialist is gericht op mensen die last hebben van artrose.

Via het bedrijf Rollator Goedkoop kunt u een XXL Rollator bestellen die bij u past.  Of kijk bij  Hulpmiddelenwereld XL Rollator.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *